Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με την παρουσία εκατοντάδων φίλων και συνεργατών του, ο Δημήτρης Πιπεργιάς, πραγματοποίησε και την τρίτη ανοικτή πολιτική συγκέντρωσή του στο ασφυκτικά γεμάτο κέντρο "ΜΥΛΟΣ" στο Αλιβέρι, το Σάββατο 8/4, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου τόσο από το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ όσο και από την επιτυχή μεταμόσχευση στην οποία υπεβλήθη.
Ο Δημήτρης Πιπεργιάς άνοιξε την εκδήλωση ενημερώνοντας τους συγκεντρωμένους για την ιδέα της δωρεάς οργάνων, σημειώνοντας ότι προκειμένου να συμβάλει στην διάδοση αυτής της ιδέας προέβη στην έκδοση ενημερωτικού φυλλαδίου, το οποίο μοιράσθηκε στους συγκεντρωμένους συνοδευόμενο από αίτηση δωρητή οργάνων του ΕΟΜ. Επισήμανε ότι χιλιάδες συνάνθρωποί μας, που πάσχουν από ανεπάρκεια κάποιου ζωτικού τους οργάνου, έχουν την ανάγκη μοσχευμάτων για να συνεχίζουν τη ζωή τους και ότι στη χώρα μας πολλά μοσχεύματα που θα μπορούσαν να τους βοηθήσουν, χάνονται εξ' αιτίας  προκαταλήψεων και έλλειψης ενημέρωσης. Κάλεσε τους συγκεντρωμένους να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη και την αγάπη τους προς τους συνάνθρωπούς τους με το να γίνουν δωρητές οργάνων και να διαδώσουν την ιδέα της δωρεάς οργάνων. Δήλωσε ότι με την παρουσία του και τη διανομή των φυλλαδίων του σε χώρους μαζικής συνάθροισης πολιτών, θα συνεχίσει την προσπάθειά του για την ευαισθητοποίηση των πολιτών γύρω από την ιδέα της δωρεάς οργάνων.
Στην συνέχεια ο Δημήτρης Πιπεργιάς σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εντείνει την εφαρμογή του αντεργατικού και αντιλαϊκού προγράμματός της. Τόνισε ότι, η κυβέρνηση, με την απογραφή που έχει οδηγήσει σε μείωση των δημοσίων επενδύσεων και των συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων, έχει γυρίσει την πλάτη της στην περιφέρεια, γι' αυτό και όλα τα μεγάλα έργα υποδομών του νομού παραμένουν στάσιμα.
Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο Ενεργειακό Κέντρο Αλιβερίου τονίζοντας ότι οι διαδικασίες κατασκευής της νέας μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο Αλιβέρι, που αποφάσισε η ΔΕΗ, καθυστερούν με αποτέλεσμα να μην προβλέπεται να ενταχθεί στο σύστημα πριν το 2009, ένα χρόνο αργότερα από αυτόν που είχε προγραμματισθεί. Σημείωσε ακόμα ότι η απόφαση της ΔΕΠΑ να τροφοδοτήσει με φυσικό αέριο τη νέα μονάδα της ΔΕΗ στο Αλιβέρι με υπόκλαδο, του κλάδου που τροφοδοτεί το ενεργειακό κέντρο Λαυρίου και όχι με κύριο κλάδο από την Βοιωτία, υπονομεύει την ανάπτυξη του ΑΗΣ Αλιβερίου σε μεγάλο Ενεργειακό Κέντρο, αφού θα έχει την δυνατότητα τροφοδοσίας το πολύ δυο μονάδων των 400 MW.
Τέλος επισήμανε ότι μπροστά στα αδιέξοδα, που έχει οδηγήσει τη χώρα η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, υπάρχει άλλος δρόμος, αυτός του ΠΑΣΟΚ, που ένα χρόνο μετά το συνέδριο του παρουσιάζει αξιοζήλευτη ετοιμότητα για την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας.
Σημειώνεται ότι στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Δήμαρχοι, Ταμιναίων Κατερίνα Καράπα, Δυστίων Κώστας Μαστροκώστας, Αυλώνος Δημήτρης Κατσούλης, Στυραίων Ζαχαρίας Λέκκας και ο υποψήφιος Δήμαρχος Κύμης με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ Κωνσταντίνος Βλαχογιάννης. Επίσης παραβρέθηκαν αντιδήμαρχοι, πρόεδροι δημοτικών Συμβουλίων, Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι σωματείων, συλλόγων και φορέων.
Το παρόν έδωσαν ο γραμματέας της Νομαρχιακής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Αλέκος Δεληβοριάς καθώς και γραμματείς και μέλη των Δημοτικών Οργανώσεων Ταμιναίων, Δυστίων, Αυλώνος, Κονιστρών, Κύμης και Αμαρυνθίων.Δημοφιλή σήμερα

Ακτοπλοϊκή σύνδεση Δήμου Καρύστου με τις Κυκλάδες

Ακτοπλοϊκή σύνδεση Δήμου Καρύστου με τις Κυκλάδες

20/3/2019
Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Ναυτιλίας για την σύνδεση με τα νησιά των Κυκλάδων και την Κάρυστο....
Η ταινία «Εμείς» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «Εμείς» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

21/3/2019
Η ταινία «Εμείς» έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone από την Πέμπτη 21 έως και την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας