Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Επιτυχία του Οργανισμού Άθλησης του Δήμου Χαλκιδέων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Ανοιχτής Θαλάσσης, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, στον Ευβοϊκό.
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης
Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων.

Ολοκληρώθηκαν την περασμένη Κυριακή, οι Πανελλήνιοι Κολυμβητικοί αγώνες ανοιχτής θαλάσσης που διοργάνωσε ο Οργανισμός Άθλησης του Δήμου Χαλκίδας και πραγματοποιήθηκαν επί διημέρου στα νερά του Πορθμού του Ευρίπου.

Ο σχεδιασμός και ο προγραμματισμός που προηγήθηκαν δύο μήνες πριν την διεξαγωγή του πρωταθλήματος εξασφάλισε την άψογη σε κάθε της λεπτομέρεια ροή τόσο στο οργανωτικό όσο και στο αγωνιστικό μέρος, αποσπώντας τα ευμενέστερα σχόλια της «Κεφαλής» της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, των κριτών και των αθλητών, με αποτέλεσμα το αναμενόμενο της επίσημης απόφασης, οι αγώνες αυτοί του πανελλήνιου πρωταθλήματος ανοιχτής θαλάσσης να διεξάγονται μόνιμα στη Χαλκίδα.

Ο Οργανισμός Άθλησης του Δήμου Χαλκίδας με την σύμπραξη και με την εμπειρία των διοικητικών συντελεστών και του προσωπικού του, έδωσε τα εχέγγυα πως «είναι έτοιμος από καιρό» για να αναδείξει και προβάλει την πόλη μας και τις αθλητικές της υποδομές, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνει οργανωτικές επιτυχίες σε πανελλήνιο αλλά και διεθνές επίπεδο, με συνοδοιπόρο στην τελευταία του προσπάθεια, την ναυταθλητική ιστορία της πόλης.

Αυτό φάνηκε εξ’ άλλου μέσα απ’ τα σχόλια και τις δηλώσεις του Γ. Γραμματέα και του Αντιπρόεδρου της Κ. Ο.Ε. κ.κ. Δημ. Σαρακατσάνη και Γ. Κατσαρού αντίστοιχα, που τόνισαν την ιδανικότητα του χώρου διεξαγωγής ευχαριστώντας παράλληλα και εκ μέρους των αθλητών για όλες τι παροχές της άψογης από κάθε άποψη εκτέλεση του προγράμματος.

Στους ίδιους τόνους έκανε δηλώσεις και ο πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας κ. Ευαγγ. Μούτουπας.

Το γενικό πλαίσιο της προσπάθειας και το στίγμα της επιτυχίας έδωσε μετά το τέλος των αγώνων ο πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης του Δήμου Χαλκίδας κ. Σταμάτης Γκάβαλης που μεταξύ άλλων υπογράμμισε « Η κατακλείδα των προσπαθειών του Ο. Α. Χ. είχε σαν στόχο να αποδείξει ότι οι αθλητικές μας υποδομές είναι έτοιμες να ανταποκριθούν σε κάθε είδους αθλήματα αγγίζοντας υψηλά επίπεδα απόδοσης. Είμαι πεπεισμένος πως είναι γενική η διαπίστωση ότι μέσα από την κοινή προσπάθεια ο Ο. Α. Χ. είναι σε θέση να αναλαμβάνει κάθε βάρος ευθύνης προκειμένου ν αναδείξει, να προωθήσει και να επιβάλει την προσωπικότητα της Χαλκίδας σε διεθνείς πλέον κοινωνικές διαστρωματώσεις με σκοπό την άμεση ανάπτυξη και του τουριστικού παράγοντα.

Στα ίδια πλαίσια και στους ήδη φτασμένους στόχους υπογράμμισε και ο αντιπρόεδρος του Ο. Α. Χ. κ. Θεόδωρος Γιαννούκος «Η διάθεση της προσφοράς έχει πάντα θετικά αποτελέσματα. Όλο το έμψυχο δυναμικό του Οργανισμού Άθλησης ξεπέρασε για μια ακόμη φορά τον εαυτό του προκειμένου ν’ ανταποκριθεί και σ’ αυτήν την πανελλήνια διοργάνωση με τις υψηλές απαιτήσεις, οι αθλητικές υποδομές του Ο. Α. Χ. αλλά και η γεωφυσική ιδιομορφία της Χαλκίδας συνηγόρησαν ώστε κι αυτή τη φορά η ναυταθλητική ιστορία της πόλης μας να έχει αντάξια συνέχεια μέσα στο χρόνο.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας