Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η Ομοσπονδία Περιπτερούχων - Καπνοπωλών Ελλάδος καταγγέλλει με επιστολή της προς όλα τα μέλη τη κίνηση λαθραίων τσιγάρων στην αγορά.

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Με τα νέα φορολογικά μέτρα που επιβλήθηκαν από την κυβέρνηση όξυ-νε το μεγάλο πρόβλημα που μαστίζει τον κλάδο μας. Πρόκειται για το απαράδεκτο φαινόμενο της διακίνησης των λαθραίων τσιγάρων. Προ ημερών εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων στην περιο-χή Αλοννήσου με τα διαφυγόντα κέρδη από τους δασμούς του ελληνικού δημοσίου να φτάνουν στο ύψος 3 εκατ. ευρώ. Σας εφιστούμε λοιπόν την προσοχή ότι πρέπει να προστατευτούμε αλλά και να θωρακίσουμε πε-ρισσότερο ακόμη τον κλάδο μας, καθώς παρατηρούνται καθημερινά ο-λοένα και περισσότερα κρούσματα. Αρκετές φορές συνάδελφοί μας έχουν πέσει θύματα των επίδοξων απατεώνων. Εμπιστεύτηκαν τον κάθε περα-στικό που με το πρόσχημα της αλλαγής ή της άγνοιας της διαφορετικής τιμής ανταλλάζοντας κούτες τσιγάρων με την νόμιμη ταινία με κούτες λαθραίων τσιγάρων που δεν έχουν ούτε ταινία αλλά ούτε και τιμή. Για αυτό η Ομοσπονδία Περιπτερούχων Καπνοπωλών Ελλάδος αγαπητοί συνάδελφοι όπως πάντα συνεχίζει να σας ενημερώνει και να σας προ-τρέπει να αγοράζετε τα εμπορεύματά σας (τσιγάρα, καπνά, κάρτες κινη-τής τηλεφωνίας κ.λ.π.) από τοπικούς αντιπροσώπους με αντίστοιχα πα-ραστατικά, προκειμένου να σταματήσει η συνεχής αυτή αιμορραγία που ταλανίζει τον κλάδο μας. Απαξιώνοντας τα κλεμμένα ή λαθραία προϊό-ντα, οδηγούμε τους επίδοξους απατεώνες σε οριστικό αφανισμό.
Αγαπητοί συνάδελφοι, προστατέψτε την επιχείρησή σας αλλά και τα συμφέροντά σας από τους συνεχείς κινδύνους που ελλοχεύουν στον κλά-δο μας. Σήμερα γινόμαστε μάρτυρες μιας δύσκολης οικονομικής πορεί-ας. Καθημερινά συνάδελφοί μας βρίσκονται στο πλατύσκαλο του αφα-νισμού. Παράλληλα αρκετοί συνάδελφοι σκέφτονται να εγκαταλείψουν οριστικά τον κλάδο. Η δική μας πίεση είναι να υπάρξει νομοθετική κα-τοχύρωση για καθορισμό ποσοστού κέρδους. Βρισκόμαστε στην διαδι-κασία κατάθεσης ολοκληρωμένης πρότασης για αυτό το θέμα. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η πολιτεία θα αφουγκραστεί τους αγωνιώδεις προ-βληματισμούς και θα προστατέψει το μεγάλο κομμάτι αυτής της κοινω-νίας που είναι οι συνάδελφοι μας ενοικιαστές περιπτέρων, ιδιοκτήτες α-νάπηροι, εταιρείες -συνεργάτες, εργαζόμενοι στις καπνοβιομηχανίες, πρατηριούχοι κ.α. (ένα σύνολο 300,000 οικογενειών), καθώς αποτελεί ένας από τους βασικούς πυλώνες της εθνικής μας οικονομίας.
Αγαπητοί συνάδελφοι, σας ενημερώνουμε ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προ-σοχή στο να μην γίνονται αλλαγές αλλά ούτε και να μας εξαπατούν οι επίδοξοι απατεώνες με τα λαθραία τσιγάρα.

 
Δημοφιλή σήμερα

«Street Festival» στον Πεζόδρομο της Ερμού στη Χαλκίδα

«Street Festival» στον Πεζόδρομο της Ερμού στη Χαλκίδα

13/9/2018
Το πρώτο υπαίθριο Φεστιβάλ στον Πεζόδρομο της Ερμού είναι γεγονός....
Στην εορτή της Αγίας Σοφίας στην Ξηρόβρυση ο Δήμαρχος Χαλκιδέων με αντιπροσωπεία του Δήμου

Στην εορτή της Αγίας Σοφίας στην Ξηρόβρυση ο Δήμαρχος Χαλκιδέων με αντιπροσωπεία του Δήμου

17/9/2018
Πανηγυρίζει σήμερα Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 ο Ιερός Ναός Αγίας Σοφί...
Εθελοντισμός καθαρισμός βυθού και ακτής στην Παραλία Αυλίδος

Εθελοντισμός καθαρισμός βυθού και ακτής στην Παραλία Αυλίδος

18/9/2018
Με το σύνθημα κάνε το καλό βγάλ' το από το γιαλό, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί Εθελοντισμός καθαρισμός βυθού...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας