Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η Ομοσπονδία Περιπτερούχων - Καπνοπωλών Ελλάδος καταγγέλλει με επιστολή της προς όλα τα μέλη τη κίνηση λαθραίων τσιγάρων στην αγορά.

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Με τα νέα φορολογικά μέτρα που επιβλήθηκαν από την κυβέρνηση όξυ-νε το μεγάλο πρόβλημα που μαστίζει τον κλάδο μας. Πρόκειται για το απαράδεκτο φαινόμενο της διακίνησης των λαθραίων τσιγάρων. Προ ημερών εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων στην περιο-χή Αλοννήσου με τα διαφυγόντα κέρδη από τους δασμούς του ελληνικού δημοσίου να φτάνουν στο ύψος 3 εκατ. ευρώ. Σας εφιστούμε λοιπόν την προσοχή ότι πρέπει να προστατευτούμε αλλά και να θωρακίσουμε πε-ρισσότερο ακόμη τον κλάδο μας, καθώς παρατηρούνται καθημερινά ο-λοένα και περισσότερα κρούσματα. Αρκετές φορές συνάδελφοί μας έχουν πέσει θύματα των επίδοξων απατεώνων. Εμπιστεύτηκαν τον κάθε περα-στικό που με το πρόσχημα της αλλαγής ή της άγνοιας της διαφορετικής τιμής ανταλλάζοντας κούτες τσιγάρων με την νόμιμη ταινία με κούτες λαθραίων τσιγάρων που δεν έχουν ούτε ταινία αλλά ούτε και τιμή. Για αυτό η Ομοσπονδία Περιπτερούχων Καπνοπωλών Ελλάδος αγαπητοί συνάδελφοι όπως πάντα συνεχίζει να σας ενημερώνει και να σας προ-τρέπει να αγοράζετε τα εμπορεύματά σας (τσιγάρα, καπνά, κάρτες κινη-τής τηλεφωνίας κ.λ.π.) από τοπικούς αντιπροσώπους με αντίστοιχα πα-ραστατικά, προκειμένου να σταματήσει η συνεχής αυτή αιμορραγία που ταλανίζει τον κλάδο μας. Απαξιώνοντας τα κλεμμένα ή λαθραία προϊό-ντα, οδηγούμε τους επίδοξους απατεώνες σε οριστικό αφανισμό.
Αγαπητοί συνάδελφοι, προστατέψτε την επιχείρησή σας αλλά και τα συμφέροντά σας από τους συνεχείς κινδύνους που ελλοχεύουν στον κλά-δο μας. Σήμερα γινόμαστε μάρτυρες μιας δύσκολης οικονομικής πορεί-ας. Καθημερινά συνάδελφοί μας βρίσκονται στο πλατύσκαλο του αφα-νισμού. Παράλληλα αρκετοί συνάδελφοι σκέφτονται να εγκαταλείψουν οριστικά τον κλάδο. Η δική μας πίεση είναι να υπάρξει νομοθετική κα-τοχύρωση για καθορισμό ποσοστού κέρδους. Βρισκόμαστε στην διαδι-κασία κατάθεσης ολοκληρωμένης πρότασης για αυτό το θέμα. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η πολιτεία θα αφουγκραστεί τους αγωνιώδεις προ-βληματισμούς και θα προστατέψει το μεγάλο κομμάτι αυτής της κοινω-νίας που είναι οι συνάδελφοι μας ενοικιαστές περιπτέρων, ιδιοκτήτες α-νάπηροι, εταιρείες -συνεργάτες, εργαζόμενοι στις καπνοβιομηχανίες, πρατηριούχοι κ.α. (ένα σύνολο 300,000 οικογενειών), καθώς αποτελεί ένας από τους βασικούς πυλώνες της εθνικής μας οικονομίας.
Αγαπητοί συνάδελφοι, σας ενημερώνουμε ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προ-σοχή στο να μην γίνονται αλλαγές αλλά ούτε και να μας εξαπατούν οι επίδοξοι απατεώνες με τα λαθραία τσιγάρα.

 
Δημοφιλή σήμερα

Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα για τον Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλο

Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα για τον Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλο

14/1/2019
Το βράδυ της Κυριακής 13 Ιανουαρίου 2019 εκοιμήθει ο Μητροπολίτης Σιατίστης Παύλο. Το απόγευμα της Δευτέρας 14...
Σε λαϊκό προσκύνημα στη Χαλκίδα το σκήνωμα του Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλου

Σε λαϊκό προσκύνημα στη Χαλκίδα το σκήνωμα του Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλου

14/1/2019
Το σκήνωμα του μακαριστού Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλου θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο...
Τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου του Φάνη Σπανού

Τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου του Φάνη Σπανού

15/1/2019
Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ανακοίνωσε τα ονόματα δύο υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων, από το ψηφοδέλτιο του....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας