Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η Ομοσπονδία Περιπτερούχων - Καπνοπωλών Ελλάδος καταγγέλλει με επιστολή της προς όλα τα μέλη τη κίνηση λαθραίων τσιγάρων στην αγορά.

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Με τα νέα φορολογικά μέτρα που επιβλήθηκαν από την κυβέρνηση όξυ-νε το μεγάλο πρόβλημα που μαστίζει τον κλάδο μας. Πρόκειται για το απαράδεκτο φαινόμενο της διακίνησης των λαθραίων τσιγάρων. Προ ημερών εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων στην περιο-χή Αλοννήσου με τα διαφυγόντα κέρδη από τους δασμούς του ελληνικού δημοσίου να φτάνουν στο ύψος 3 εκατ. ευρώ. Σας εφιστούμε λοιπόν την προσοχή ότι πρέπει να προστατευτούμε αλλά και να θωρακίσουμε πε-ρισσότερο ακόμη τον κλάδο μας, καθώς παρατηρούνται καθημερινά ο-λοένα και περισσότερα κρούσματα. Αρκετές φορές συνάδελφοί μας έχουν πέσει θύματα των επίδοξων απατεώνων. Εμπιστεύτηκαν τον κάθε περα-στικό που με το πρόσχημα της αλλαγής ή της άγνοιας της διαφορετικής τιμής ανταλλάζοντας κούτες τσιγάρων με την νόμιμη ταινία με κούτες λαθραίων τσιγάρων που δεν έχουν ούτε ταινία αλλά ούτε και τιμή. Για αυτό η Ομοσπονδία Περιπτερούχων Καπνοπωλών Ελλάδος αγαπητοί συνάδελφοι όπως πάντα συνεχίζει να σας ενημερώνει και να σας προ-τρέπει να αγοράζετε τα εμπορεύματά σας (τσιγάρα, καπνά, κάρτες κινη-τής τηλεφωνίας κ.λ.π.) από τοπικούς αντιπροσώπους με αντίστοιχα πα-ραστατικά, προκειμένου να σταματήσει η συνεχής αυτή αιμορραγία που ταλανίζει τον κλάδο μας. Απαξιώνοντας τα κλεμμένα ή λαθραία προϊό-ντα, οδηγούμε τους επίδοξους απατεώνες σε οριστικό αφανισμό.
Αγαπητοί συνάδελφοι, προστατέψτε την επιχείρησή σας αλλά και τα συμφέροντά σας από τους συνεχείς κινδύνους που ελλοχεύουν στον κλά-δο μας. Σήμερα γινόμαστε μάρτυρες μιας δύσκολης οικονομικής πορεί-ας. Καθημερινά συνάδελφοί μας βρίσκονται στο πλατύσκαλο του αφα-νισμού. Παράλληλα αρκετοί συνάδελφοι σκέφτονται να εγκαταλείψουν οριστικά τον κλάδο. Η δική μας πίεση είναι να υπάρξει νομοθετική κα-τοχύρωση για καθορισμό ποσοστού κέρδους. Βρισκόμαστε στην διαδι-κασία κατάθεσης ολοκληρωμένης πρότασης για αυτό το θέμα. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η πολιτεία θα αφουγκραστεί τους αγωνιώδεις προ-βληματισμούς και θα προστατέψει το μεγάλο κομμάτι αυτής της κοινω-νίας που είναι οι συνάδελφοι μας ενοικιαστές περιπτέρων, ιδιοκτήτες α-νάπηροι, εταιρείες -συνεργάτες, εργαζόμενοι στις καπνοβιομηχανίες, πρατηριούχοι κ.α. (ένα σύνολο 300,000 οικογενειών), καθώς αποτελεί ένας από τους βασικούς πυλώνες της εθνικής μας οικονομίας.
Αγαπητοί συνάδελφοι, σας ενημερώνουμε ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προ-σοχή στο να μην γίνονται αλλαγές αλλά ούτε και να μας εξαπατούν οι επίδοξοι απατεώνες με τα λαθραία τσιγάρα.

 
Δημοφιλή σήμερα

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

4/6/2018
Η Συνάντηση του Σταύρου Ξαρχάκου με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ήταν τελικά, η συνάντηση που ζητούν όλοι και αυτήν την χρονιά! ...
Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

7/6/2018
Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone από την Πέμπτη ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας