Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η Βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη κατέθεσε ερώτηση προς την Υπουργό Παιδείας σχετικά με την καθυστέρηση κατασκευής κτηρίων για το ΤΕΙ Χαλκίδος που εδρεύει στα Ψαχνά, καθώς και για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας του Ανώτατου αυτού Τεχνολογικού Ιδρύματος.
Όπως αναφέρει στην ερώτηση της η Βουλευτής, έχουν δεσμευθεί πιστώσεις του κρατικού προϋπολογισμού για την ανέγερση κτηρίου του τμήματος αυτοματισμού και για την κατασκευή Αμφιθεάτρου και κτηρίων διοίκησης, όμως οι διαδικασίες για την εκτέλεση αυτών των έργων έχουν σταματήσει από το 2008. Λόγω αυτής της καθυστέρησης αλλά και φημών περί κλεισίματος του ΤΕΙ και μεταφοράς του σε άλλους νομούς που έχουν προκαλέσει την έντονη ανησυχία των κατοίκων της περιοχής, η κυρία Περλεπέ ερωτά την κα Υπουργό:
α) Γιατί δεν έχει ξεκινήσει η οικοδόμηση κτηρίων του τμήματος Αυτοματισμού και του Αμφιθεάτρου στο ΤΕΙ Χαλκίδας και πότε θα γίνει αυτό.
β) πώς θα διασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξει αποδυνάμωση του ΤΕΙ και δεν θα μεταφερθούν τμήματα του σε άλλες περιοχές.Δημοφιλή σήμερα

Η ταινία «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι: απελευθέρωση» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι: απελευθέρωση» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

08/02/2018
Η ταινία «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι: απελευθέρωση» έρχεται στον Κινηματογρ...
Η παιδική ταινία «Το γατοξόρκι» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η παιδική ταινία «Το γατοξόρκι» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

15/02/2018
Η παιδική ταινία «Το γατοξόρκι» έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone, από την Πέμπτη 15 εώς την Τετάρτη 21 Φεβρο...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας