Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην Αθήνα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.
Εκδήλωση ΚΕΘΕΑ Παρέμβαση
Εκδήλωση ΚΕΘΕΑ Παρέμβαση

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και η φετινή εκδήλωση του ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών το Σάββατο 26 Ιουνίου στην πλατεία Ομονοίας.
Με κεντρικό μήνυμα «ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ…Η ΖΩΗ» η φετινή εκδήλωση επιχείρησε να αναδείξει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εξαρτημένοι, στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία, καθώς και την επιτακτική ανάγκη που υπάρχει για την κοινωνική τους επανένταξη.
Από τις τέσσερις το απόγευμα και μέχρι τις έντεκα το βράδυ (16.00–23.00 μμ.) πραγματοποιήθηκε ενημέρωση σε δεκάδες χρήστες ουσιών οι οποίοι προσέγγισαν το ενημερωτικό περίπτερο του ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ και πληροφορήθηκαν για τις υπηρεσίες που παρέχει το θεραπευτικό πρόγραμμα και για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να κάνουν μια νέα αρχή. Παράλληλα λειτουργούσε και έκθεση παραδοσιακών μουσικών οργάνων, χειροποίητων κατασκευών των μελών της θεραπευτικής κοινότητας του ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.
Στις εννέα και μισή το βράδυ (21.30 μμ.) στο κέντρο της πλατείας Ομονοίας, τα μέλη της θεραπευτικής κοινότητας σχημάτισαν με κεριά και υπό τον ήχο των κρουστών το μήνυμα στη σημερινή κρίση και στην απεξάρτηση.
Σας ευχαριστούμε όλους θερμά που βρεθήκατε κοντά μας.

Το ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ είναι ένα από τα θεραπευτικά προγράμματα του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ), του μεγαλύτερου φορέα απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης στην Ελλάδα και σύμβουλου οργανισμού του ΟΗΕ σε θέματα ναρκωτικών.
Έχει την έδρα του στην Αττική και απευθύνεται σε χρήστες εξαρτησιογόνων ουσιών άνω των 21 ετών και τις οικογένειες τους. Στοχεύει στην απεξάρτηση, στην εκπαίδευση και την κοινωνική επανένταξη. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι εθελοντική, χωρίς οικονομική επιβάρυνση και δεν χορηγούνται υποκατάστατα ή άλλες ουσίες.
ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
Βαλτετσίου 37, 106 81 Αθήνα
Τ 210 3300779, 210 3300751
www.kethea-paremvasi.gr / [email protected]


 
Δημοφιλή σήμερα

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

4/6/2018
Η Συνάντηση του Σταύρου Ξαρχάκου με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ήταν τελικά, η συνάντηση που ζητούν όλοι και αυτήν την χρονιά! ...
Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

7/6/2018
Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone από την Πέμπτη ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας