Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Ανακοίνωση σχετικά με τις εξελίξεις για το νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας εξέδωσε ο βουλευτής Εύβοιας του ΠΑ.ΣΟ.Κ κ. Συμεών Κεδίκογλου.

Συμεών Κεδίκογλου
Συμεών Κεδίκογλου

Δυσμενής, αν και αναμενόμενη, η εξέλιξη για το Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπως είχε προειδοποιήσει προ μηνών ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Ευβοίας Συμεών Κεδίκογλου

Από τις βασικές μου προτεραιότητες που έθεσα, μόλις εκλέχτηκα, ήταν το Νοσοκομείο Χαλκίδας. Δεν μπορούσα να δεχτώ και να αντιληφθώ, γιατί ένα τόσο σημαντικό έργο που δικαιούται ο νομός και οι πολίτες του, δεν προχωράει εδώ και τόσα χρόνια.

Δυστυχώς, όπως αποδεικνύεται από την τελευταία εξέλιξη αναφορικά με την εκκρεμότητα του χώρου του οικοπέδου, επαληθεύθηκα για όσα διαπίστωσα μετά από κύκλο επαφών με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, όπως το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τη ΔΕΠΑΝΟΜ, και τα οποία είχα προαναγγείλει προ μηνών.

Σύμφωνα με έγγραφο που έστειλε το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) προ το Υπουργείο Οικονομικών και τη ΔΕΠΑΝΟΜ, καθώς δεν πραγματοποιήθηκε η τεθείσα υποχρέωση της Νομαρχίας να διαμορφώσει χώρο για τη δημιουργία νέου Πεδίου Βολής προς το ΓΕΣ ή κάποια ανταλλαγή άλλης έκτασης, το ΓΕΣ ζητάει σήμερα την καταβολή του τιμήματος για την έκταση του στρατοπέδου, ιδιοκτησίας ΤΕΘΑ.

Προστίθεται λοιπόν, και ενώ βρισκόμαστε στην έγκριση των περιβαλλοντικών όρων από το ΥΠΕΚΑ, άλλος ένας σκόπελος στις ανεπάρκειες ετών, που θα πρέπει να ξεπεραστεί, προκειμένου ένα τόσο σημαντικό για το νομό μας έργο να προχωρήσει.

Πέρα από όποιες ευθύνες της εκάστοτε κυβέρνησης, θεωρώ ότι πάντα πρέπει να κάνουμε και σε τοπικό επίπεδο ό,τι πρέπει για να μην επιτρέπουμε ούτε ως πρόφαση να μας χρεώνουν καθυστερήσεις και αδράνεια, ειδικά για τα πλέον σημαντικά έργα που έχει ανάγκη ο νομός.

Θα συνεχίσω να πιέζω έντονα προς την κατεύθυνση αυτή και να ενημερώνω για όλες τις εξελίξεις.
Δημοφιλή σήμερα

Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα για τον Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλο

Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα για τον Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλο

14/1/2019
Το βράδυ της Κυριακής 13 Ιανουαρίου 2019 εκοιμήθει ο Μητροπολίτης Σιατίστης Παύλο. Το απόγευμα της Δευτέρας 14...
Σε λαϊκό προσκύνημα στη Χαλκίδα το σκήνωμα του Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλου

Σε λαϊκό προσκύνημα στη Χαλκίδα το σκήνωμα του Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλου

14/1/2019
Το σκήνωμα του μακαριστού Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλου θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο...
Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος

Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος

14/1/2019
Αποδήμησε εις Κύριον αργά το βράδυ της Κυριακής 13 Ιανουαρίου 2019 ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος, σε ηλικία 71 ετών....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας