Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Ανακοίνωση σχετικά με τις εξελίξεις για το νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας εξέδωσε ο βουλευτής Εύβοιας του ΠΑ.ΣΟ.Κ κ. Συμεών Κεδίκογλου.

Συμεών Κεδίκογλου
Συμεών Κεδίκογλου

Δυσμενής, αν και αναμενόμενη, η εξέλιξη για το Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπως είχε προειδοποιήσει προ μηνών ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Ευβοίας Συμεών Κεδίκογλου

Από τις βασικές μου προτεραιότητες που έθεσα, μόλις εκλέχτηκα, ήταν το Νοσοκομείο Χαλκίδας. Δεν μπορούσα να δεχτώ και να αντιληφθώ, γιατί ένα τόσο σημαντικό έργο που δικαιούται ο νομός και οι πολίτες του, δεν προχωράει εδώ και τόσα χρόνια.

Δυστυχώς, όπως αποδεικνύεται από την τελευταία εξέλιξη αναφορικά με την εκκρεμότητα του χώρου του οικοπέδου, επαληθεύθηκα για όσα διαπίστωσα μετά από κύκλο επαφών με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, όπως το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τη ΔΕΠΑΝΟΜ, και τα οποία είχα προαναγγείλει προ μηνών.

Σύμφωνα με έγγραφο που έστειλε το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) προ το Υπουργείο Οικονομικών και τη ΔΕΠΑΝΟΜ, καθώς δεν πραγματοποιήθηκε η τεθείσα υποχρέωση της Νομαρχίας να διαμορφώσει χώρο για τη δημιουργία νέου Πεδίου Βολής προς το ΓΕΣ ή κάποια ανταλλαγή άλλης έκτασης, το ΓΕΣ ζητάει σήμερα την καταβολή του τιμήματος για την έκταση του στρατοπέδου, ιδιοκτησίας ΤΕΘΑ.

Προστίθεται λοιπόν, και ενώ βρισκόμαστε στην έγκριση των περιβαλλοντικών όρων από το ΥΠΕΚΑ, άλλος ένας σκόπελος στις ανεπάρκειες ετών, που θα πρέπει να ξεπεραστεί, προκειμένου ένα τόσο σημαντικό για το νομό μας έργο να προχωρήσει.

Πέρα από όποιες ευθύνες της εκάστοτε κυβέρνησης, θεωρώ ότι πάντα πρέπει να κάνουμε και σε τοπικό επίπεδο ό,τι πρέπει για να μην επιτρέπουμε ούτε ως πρόφαση να μας χρεώνουν καθυστερήσεις και αδράνεια, ειδικά για τα πλέον σημαντικά έργα που έχει ανάγκη ο νομός.

Θα συνεχίσω να πιέζω έντονα προς την κατεύθυνση αυτή και να ενημερώνω για όλες τις εξελίξεις.
Δημοφιλή σήμερα

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

4/6/2018
Η Συνάντηση του Σταύρου Ξαρχάκου με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ήταν τελικά, η συνάντηση που ζητούν όλοι και αυτήν την χρονιά! ...
Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

7/6/2018
Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone από την Πέμπτη ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας