Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας καλεί τους βουλευτές της Εύβοιας να μη στηρίξουν το νομοσχέδιο που θα γυρίσει τη χώρα σε εργασιακό και ασφαλιστικό μεσαίωνα. Στην ανακοίνωσή του αναφέρει το ΕΚΕ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ, εκφράζοντας την αγωνία και την ανασφάλεια, που έχει διαμορφωθεί στους εργαζόμενους, τους άνεργους και τους νέους, εξαιτίας της ισοπέδωσης που επιχειρείτε με το Εργασιακό και Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο, κ α λ ε ί τους εκπροσώπους του Νομού μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, να αρνηθούν με την ψήφο τους, την επιστροφή στον εργασιακό μεσαίωνα.
Οι επιχειρούμενες αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις και στο ασφαλιστικό σύστημα, οδηγούν τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους στην φτώχεια, την μιζέρια και τον μαρασμό.
Υποθηκεύουν το μέλλον των νέων εργαζομένων και παραδίδουν την εργατική τάξη, όμηρο στις ορέξεις των εργοδοτών.
Οι εργαζόμενοι έως σήμερα έχουν στηρίξει όλες τις μεγάλες πολιτικές επιλογές, προσδοκώντας καλύτερες μέρες.
Αντί αυτών όμως, καλούνται ακόμα μια φορά να πληρώσουν την κρίση και την ύφεση, που δημιούργησαν οι αλόγιστες πολιτικές και κάποιοι επίορκοι πολιτικοί.
Κύριοι Βουλευταί
Ως εκπρόσωποι των πολιτών της Εύβοιας, οι οποίοι και σας εξέλεξαν, σας κ α λ ο ύ μ ε να συνταχθείτε μαζί μας, για να υπερασπιστούμε το δικαίωμα μας, για μια ανθρώπινη ζωή.
Η λύση δεν βρίσκεται στην ισοπέδωση εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, στον περιορισμό των κοινωνικών κατακτήσεων και του κράτους πρόνοιας.
Η λύση βρίσκεται εκεί όπου μεταπράτες και αεριτζήδες, επιδοτούμενοι και επιχορηγούμενοι εργοδότες, συνεπικουρούμενοι από ένα φαύλο κρατικό μηχανισμό, κάνουν πάρτυ φοροδιαφυγής μαύρου χρήματος, κλοπής και ρεμούλας.
Ελπίζουμε, ότι αντιλαμβάνεστε την δυσχερή θέση στην οποία οδηγείται η εργατική τάξη και το σύνολο των επιπτώσεων που θα προκύψουν για την πραγματική οικονομία και θα σταθείτε συμπαραστάτες στον αγώνα μας, αρνούμενοι να επαναφέρετε τον Εργασιακό και Ασφαλιστικό Μεσαίωνα.
Δημοφιλή σήμερα

2 Δημοτικά Σχολεία στην Εύβοια αποκτούν τάξεις για προσφυγόπουλα

2 Δημοτικά Σχολεία στην Εύβοια αποκτούν τάξεις για προσφυγόπουλα

19/10/2018
Τάξεις υποδοχής μαθητών, θα έχουν από φέτος το 13ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ιστιαίας....
Το Campus Bus στη Χαλκίδα και σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου

Το Campus Bus στη Χαλκίδα και σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου

19/10/2018
Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ενίσχυσης εύρεσης εργασίας Ενηλίκων, θα βρίσκεται στη Χαλκίδα και σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018, στο ...
Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Κέντρο Κοινότητας Σκύρου

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Κέντρο Κοινότητας Σκύρου

19/10/2018
Tο Κέντρο Κοινότητας Σκύρου λειτουργεί για την υποδοχή, εξυπηρέτηση και διασύνδεση των πολιτών που έχουν αυξημένες ανάγκες κοινωνικής προστασί...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας