Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Επιστολή του Δημάρχου Ν.Αρτάκης, Αναστάσιου Πρατσόλη προς τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, κ.Τσέργα σχετικά με άδεια για σταθερή κατασκευή στον χώρο αρμοδιότητάς της Λ.Ε. Χαλκίδας, καθώς και άδεια για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων με χορήγηση διαδρόμου πεζών μόνο ενός μέτρου στην Αρτάκη.

Κύριοι,

Με έκπληξη πληροφορήθηκα από τους καταστηματάρχες της κεντρικής παραλίας ότι δόθηκε άδεια για σταθερή κατασκευή στον χώρο αρμοδιότητάς σας, καθώς και άδεια για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων με χορήγηση διαδρόμου πεζών μόνο ενός μέτρου.
Θεωρούμε ότι ενέργειες όπως αυτές οι οποίες δεν λαμβάνουν υπ’ όψιν και την θέση του Δήμου, ο οποίος καθαρίζει και συντηρεί τον χώρο, αποτελούν κατάφωρη παραβίαση βασικών αρχών συνεργασίας που πρέπει να διέπουν την σχέση τους.
Λυπούμαστε γιατί για μια ακόμη φορά αποφασίζεται κάτι για την πόλη μας χωρίς την γνώμη των θεσμικών της οργάνων που εκλέγονται με δημοκρατικές εκλογές. Και όλα αυτά σε μια χρονική περίοδο που εκκρεμεί ακόμη η έκδοση των περιβαλλοντικών όρων για την κεντρική παραλία.


Μετά τιμής
Ο Δήμαρχος Νέας Αρτάκης

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΡΑΤΣΟΛΗΣ

 
Δημοφιλή σήμερα

Η ταινία «Οι απίθανοι 2» σε 3D στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «Οι απίθανοι 2» σε 3D στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

17/6/2018
Η ταινία «Οι απίθανοι 2» σε 3D έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone, από την Πέμπτη 21 έως και την Κυριακή 24 Ιουν...
Το Θέατρο Χαλκίδας παρουσιάζει την «Ελένη» του Ευρυπίδη

Το Θέατρο Χαλκίδας παρουσιάζει την «Ελένη» του Ευρυπίδη

23/6/2018
Το Θέατρο Χαλκίδας στο πλαίσιο του bio-Mechanical Festival 2018 παρουσιάζει την τραγωδία του Ευριπίδη Ελένη σε σκηνοθεσία Γιάννη Κατσάνου, σ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας