Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο υποψήφιος Δήμαρχος του διευρυμένου Δήμου Χαλκίδας, Σάκης Κουκουβίνος καταθέτει τις προτάσεις του για ένα πρόβλημα που αφορά όλη την πόλη και τους πολίτες της σχετικά με την εγκληματικότητα και την παρουσία "συμμοριών" στην παραλία Χαλκίδας. Συγκεκριμένα, ο Σάκης Κουκουβίνος προτείνει περιπολίες απο τη Δημοτική Αστυνομία, ώστε να εξαλείψουν τα φαινόμενα βίας: 

Σε μια πόλη μεγάλης επισκεψιμότητας, όπως είναι η πόλη μας, η παραλία της αποτελεί το στολίδι της και την πρώτη επιλογή των επισκεπτών.
 Είναι γεγονός ότι η παραλία της πόλης έχει συγκριτικά πλεονεκτήματα σε σχέση με την άλλη πόλη και γι’ αυτό θα πρέπει να φυλάσσεται ως «κόρη οφθαλμού».
 Το τελευταίο χρονικό διάστημα , όμως, η παραλία της Χαλκίδας έχει γίνει θέατρο συγκρούσεων μεταξύ ομάδων νεαρών ή βιαιοτήτων διαφόρων ομάδων προς πολίτες ή οικονομικούς μετανάστες με αποκορύφωμα τη δολοφονία νέου από ομάδα αλλοδαπών για ασήμαντη αφορμή.
 Το ερώτημα που προκύπτει αβίαστα είναι πού βρίσκεται η οργανωμένη πολιτεία απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα.
 Γιατί η Αστυνομική Δ/νση δεν αστυνομεύει, ως οφείλει, το χώρο της παραλίας;
 Γιατί η Δημοτική Αστυνομία δεν περιπολεί (ανεξάρτητα με το αν έχει αρμοδιότητες σύλληψης ή όχι) για να μη συμβαίνουν τέτοια γεγονότα στην καρδιά της πόλης;
 Γιατί οι πολίτες πρέπει να σκέφτονται ή να απαγορεύουν στα παιδία τους να πηγαίνουν στην παραλία ή να κινδυνεύουν οικογένειες κάνοντας την βόλτα τους;
 Φαινόμενα απαράδεκτα! Οι θεσμικοί φορείς (Δήμος, Αστυνομία, Λιμενικό) θα έπρεπε να συνεργαστούν ώστε αυτά τα γεγονότα βίας να εξαφανιστούν από την πλέον πολυσύχναστη περιοχή της πόλης.
 Η πρότασή μας είναι λοιπόν, αφού η Αστυνομία δηλώνει αδυναμία να αστυνομεύσει την περιοχή, να υπάρξουν βάρδιες και περιπολίες της Δημοτικής Αστυνομίας ώστε με την παρουσία της και μόνο να ενδυναμώνουν το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και να εξαφανίζουν τα γεγονότα βίας που είναι πάρα πολύ συχνό φαινόμενο πλέον.


        
Δημοφιλή σήμερα

Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα για τον Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλο

Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα για τον Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλο

14/1/2019
Το βράδυ της Κυριακής 13 Ιανουαρίου 2019 εκοιμήθει ο Μητροπολίτης Σιατίστης Παύλο. Το απόγευμα της Δευτέρας 14...
Σε λαϊκό προσκύνημα στη Χαλκίδα το σκήνωμα του Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλου

Σε λαϊκό προσκύνημα στη Χαλκίδα το σκήνωμα του Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλου

14/1/2019
Το σκήνωμα του μακαριστού Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλου θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο...
Τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου του Φάνη Σπανού

Τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου του Φάνη Σπανού

15/1/2019
Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ανακοίνωσε τα ονόματα δύο υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων, από το ψηφοδέλτιο του....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Σχόλια

[1]
Μάκης Αντωνόπουλος (1/8/2010 12:49:54 μμ)
Είναι αλήθεια πως στην παλοίρια το τελευταίο τριμηνό έχουν συμβεί πολλά περιστατικα βίας κ εγκλήματος,αλλά το περιστατικό με τον νέο συγκλόνισε (εκ νέου)την κοινωνία της χαλκίδας. Οι απόψεις σας ,βέβαια,είναι ορθότατες και η επικριτική σταση σας για τις αστυνομικές δυνάμεις.Όμως απο την άλλη πλεύρα ο κόσμος εχει κορεστεί απο υποσχέσεις και προγράμματα που ποτέ δεν υλοποιήθηκαν από εκάστοτε προεκλογικές εκστρατείες.Το ριζικό ζητημά σας λοιπόν είναι εάν έχετε την τιμή και εκλεγείτε από τον λαό της πόλης να εφαρμόσετε,τουλάχιστον κατα το ήμισι τις προεκλογικές σας υποδείξεις γιατί ίσως είναι τελευταία ευκαιρία για κάτι κα΄λο σε περιόδους κρίσης θεσμών και αξιών.
Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη του EVIAPORTAL.GR. Σε κάθε περίπτωση όμως το EVIAPORTAL.GR διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας