Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η Δήμαρχος Στυρέων, Σοφία Μούτσου με επιστολή της προς τον Νομάρχη Εύβοιας, επισημαίνει την επικινδυνότητα του επαρχιακού δρόμου Πολυπόταμος - Πόρτο Λάφια και ζητά την άμεση αποκατάσταση και βελτίωσή του.

Η επιστολή της Δημάρχου έχει ως εξής:

Σας γνωρίζω ότι ο επαρχιακός δρόμος Πολυπόταμος - Πόρτο Λάφια είναι γεμάτος επικίνδυνες λακκούβες, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται εξαιρετικά η καθημερινή διέλευση χιλιάδων οχημάτων. Η κατάσταση του δρόμου που είναι ο κεντρικός άξονας της Νότιας Εύβοιας στα όρια του Δήμου Στυρέων, είναι εξαιρετικά επικίνδυνη και οδηγοί και οχήματα καθημερινά ταλαιπωρούνται. Παρακαλώ να παρέμβει άμεσα η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχίας και να αποκαταστήσει το οδόστρωμα σε όλο το μήκος του δρόμου απο Πολυπόταμο μέχρι Πόρτο Λάφια, πριν θρηνήσουμε θύματα, αφού όπως γνωρίζετε ο δρόμος εκτός απο στενός έχει συνεχείς και επικίνδυνες στροφές και οι εκατοντάδες λακκούβες τον καθιστούν εξαιρετικά επικίνδυνο. Σε περίπτωση μη έγκυρης παρέμβασης της Νομαρχίας μετά απο απαίτηση των κατοίκων της περιοχής θα προχωρήσουμε σε κινητοποιήσεις.
Δημοφιλή σήμερα

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

4/6/2018
Η Συνάντηση του Σταύρου Ξαρχάκου με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ήταν τελικά, η συνάντηση που ζητούν όλοι και αυτήν την χρονιά! ...
Νέες θέσεις εργασίας σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

Νέες θέσεις εργασίας σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

13/6/2018
Το νέο φροντιστήριο Πουκαμισάς στον Ωρωπό αναζητά διδακτικό προσωπικό για άμεση πρόσληψη....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας