Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Εκδήλωση υπογραφής του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ της Οργανωτικής Επιτροπής, της Νομαρχίας Εύβοιας και των Δήμων Χαλκιδέων και Ερέτριας για την ένταξη του νομού στο Πρόγραμμα "Πόλις - Αμφιτρύων" εν όψει των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics Αθήνα 2011. Σίμος Κεδίκογλου: «Καλούμαστε να δώσουμε εξετάσεις ψυχής»
Σίμος Κεδίκογλου & Μητροπολίτης Χαλκίδος στην εκδήλωση
Σίμος Κεδίκογλου & Μητροπολίτης Χαλκίδος στην εκδήλωση

Την Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011, Γιάννα Δεσποτοπούλου ευχαρίστησε ο βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ, Σίμος Κεδίκογλου, κατά την εκδήλωση υπογραφής του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ της Οργανωτικής Επιτροπής, της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Εύβοιας και των Δήμων Χαλκιδέων και Ερέτριας , γιατί, όπως είπε, αποδέχτηκε το αίτημα να ενταχθεί ο Νομός στο Πρόγραμμα «Πόλις-Αμφιτρύων».
Ο Σίμος Κεδίκογλου τόνισε, ότι από το 2007, οπότε και ξεκίνησε η προσπάθεια για τη συμμετοχή της Εύβοιας σε αυτό το κορυφαίο παγκόσμιο αθλητικό γεγονός, η κυρία Δεσποτοπούλου ήταν δεκτική και κατανοητική και συνέβαλε στο να ξεπεραστούν τα προβλήματα που υπήρξαν και οι καθυστερήσεις λόγω έλλειψης εμπειρίας συμμετοχής σε τέτοιου είδους διοργανώσεις.
Ο βουλευτής σε συνεργασία με τον Πανευβοϊκό Σύλλογο «Άνθρωπος- Ελπίδα-Πολιτισμός» είχε μεσολαβήσει, ώστε να έρθουν σε επαφή με την κυρία Δεσποτοπούλου , προκειμένου να ζητήσουν να είναι φιλοξενούσα περιοχή η Εύβοια πριν την έναρξη των Αγώνων. Τότε ο Σίμος Κεδίκογλου είχε τονίσει τη σημασία του μηνύματος των Special Olympics που αποτελεί δείγμα πολιτισμού μιας κοινωνίας, η οποία δεν επιτρέπει τους αποκλεισμούς.
Πρόσθεσε, ότι οι Παγκόσμιοι Αγώνες γίνονται σε μία κρίσιμη περίοδο κατά την οποία πρέπει η κοινωνία μας να δείξει όχι μόνο τον πολιτισμό της, αλλά και πόση αγάπη έχει.
«Δεν πρέπει-είπε-να προχωράμε χωρίς τους πιο ευαίσθητους, καλούμαστε όλοι να δώσουμε εξετάσεις ψυχής , είμαι σίγουρος ότι οι συμπατριώτες μου σε αυτές τις εξετάσεις θα αριστεύσουν».
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας