Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Συνέχεια ενεργειών και πίεσης του βουλευτή ΠΑΣΟΚ Συμεών Κεδίκογλου προκειμένου να ξεκινήσει το λουτρικό κατάστημα ΕΤΑ Αιδηψού.
Σε συνέχεια της ερώτησης προς τον Υπουργό Πολιτισμού κ. Γερουλάνο και των επαφών με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Ευβοίας Συμεών Κεδίκογλου πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΑ κ. Γιαννουλάκη σήμερα Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των ενεργειών του βουλευτή με στόχο να μπορέσει να ανοίξει το συντομότερο δυνατόν το κατάστημα ΕΤΑ της λουτρόπολης της Αιδηψού.
Κατόπιν των διαδοχικών πιέσεων προς κάθε αρμόδιο φορέα, αναρτάται σήμερα η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη του προσωπικού. Προκειμένου μάλιστα να επιταχυνθεί η διαδικασία, ειπώθηκε κατά τη συνάντηση ότι θα μετρήσουν 10 ημερολογιακές αντί για εργάσιμες ημέρες. Στην ίδια κατεύθυνση επίσπευσης των διαδικασιών, αποφασίσθηκε να βρίσκεται κλιμάκιο τη 10η μόλις ημέρα από την ημερομηνία της προκήρυξης, ώστε να εξοικονομηθεί το διάστημα των τριών ημερών, όπως κανονικά προβλέπεται στη διαδικασία.
Στόχος των παρεμβάσεων του βουλευτή είναι την 11η ημερολογιακή ημέρα από σήμερα να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία του ΑΣΕΠ και να μπορέσει να λειτουργήσει το κατάστημα.
Ήδη από σήμερα έχει αναρτηθεί η προκήρυξη, φέτος για πρώτη φορά και στο δικτυακό τόπο της ΕΤΑ, την οποία οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.etasa.gr.
Ο βουλευτής αναγνωρίζει τις καθόλα δίκαιες και αξιοκρατικές διαδικασίες που έχει επιβάλει και τηρεί η κυβέρνηση. Οι ενέργειές του έχουν στόχο την επίσπευση και ολοκλήρωση των διαδικασιών και παρακινούνται τόσο από την ανάγκη να μην χάνονται δημόσια έσοδα όσο και από το συλλογικό αίτημα των Ευβοιωτών αλλά και επισκεπτών της Αιδηψού από όλη την Ελλάδα.Δημοφιλή σήμερα

Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα για τον Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλο

Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα για τον Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλο

14/1/2019
Το βράδυ της Κυριακής 13 Ιανουαρίου 2019 εκοιμήθει ο Μητροπολίτης Σιατίστης Παύλο. Το απόγευμα της Δευτέρας 14...
Σε λαϊκό προσκύνημα στη Χαλκίδα το σκήνωμα του Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλου

Σε λαϊκό προσκύνημα στη Χαλκίδα το σκήνωμα του Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλου

14/1/2019
Το σκήνωμα του μακαριστού Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλου θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο...
Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος

Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος

14/1/2019
Αποδήμησε εις Κύριον αργά το βράδυ της Κυριακής 13 Ιανουαρίου 2019 ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος, σε ηλικία 71 ετών....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας