Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Συνέχεια ενεργειών και πίεσης του βουλευτή ΠΑΣΟΚ Συμεών Κεδίκογλου προκειμένου να ξεκινήσει το λουτρικό κατάστημα ΕΤΑ Αιδηψού.
Σε συνέχεια της ερώτησης προς τον Υπουργό Πολιτισμού κ. Γερουλάνο και των επαφών με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Ευβοίας Συμεών Κεδίκογλου πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΑ κ. Γιαννουλάκη σήμερα Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των ενεργειών του βουλευτή με στόχο να μπορέσει να ανοίξει το συντομότερο δυνατόν το κατάστημα ΕΤΑ της λουτρόπολης της Αιδηψού.
Κατόπιν των διαδοχικών πιέσεων προς κάθε αρμόδιο φορέα, αναρτάται σήμερα η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη του προσωπικού. Προκειμένου μάλιστα να επιταχυνθεί η διαδικασία, ειπώθηκε κατά τη συνάντηση ότι θα μετρήσουν 10 ημερολογιακές αντί για εργάσιμες ημέρες. Στην ίδια κατεύθυνση επίσπευσης των διαδικασιών, αποφασίσθηκε να βρίσκεται κλιμάκιο τη 10η μόλις ημέρα από την ημερομηνία της προκήρυξης, ώστε να εξοικονομηθεί το διάστημα των τριών ημερών, όπως κανονικά προβλέπεται στη διαδικασία.
Στόχος των παρεμβάσεων του βουλευτή είναι την 11η ημερολογιακή ημέρα από σήμερα να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία του ΑΣΕΠ και να μπορέσει να λειτουργήσει το κατάστημα.
Ήδη από σήμερα έχει αναρτηθεί η προκήρυξη, φέτος για πρώτη φορά και στο δικτυακό τόπο της ΕΤΑ, την οποία οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.etasa.gr.
Ο βουλευτής αναγνωρίζει τις καθόλα δίκαιες και αξιοκρατικές διαδικασίες που έχει επιβάλει και τηρεί η κυβέρνηση. Οι ενέργειές του έχουν στόχο την επίσπευση και ολοκλήρωση των διαδικασιών και παρακινούνται τόσο από την ανάγκη να μην χάνονται δημόσια έσοδα όσο και από το συλλογικό αίτημα των Ευβοιωτών αλλά και επισκεπτών της Αιδηψού από όλη την Ελλάδα.Δημοφιλή σήμερα

Σφοδρή σύγκρουση με ντεραπάρισμα ΙΧ στην οδό Ληλαντίων στη Χαλκίδα

Σφοδρή σύγκρουση με ντεραπάρισμα ΙΧ στην οδό Ληλαντίων στη Χαλκίδα

20/9/2018
Το ατύχημα συνέβη στη συμβολή των οδών Ληλαντίων και Μεγασθένους, λίγο μετά τις 18:30. Από το τρακάρισμα ντεραπάρισε α...
«Street Festival» στον Πεζόδρομο της Ερμού στη Χαλκίδα

«Street Festival» στον Πεζόδρομο της Ερμού στη Χαλκίδα

13/9/2018
Το πρώτο υπαίθριο Φεστιβάλ στον Πεζόδρομο της Ερμού είναι γεγονός....
Η ταινία «Η καλόγρια» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «Η καλόγρια» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

13/9/2018
Η ταινία «Η καλόγρια» έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone από την Πέμπτη 20 εώς και την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας