Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Απάντηση σε αναφορά του βουλευτή Εύβοιας της ΝΔ, Σίμου Κεδίκογλου δόθηκε από τον υφυπουργό Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Ιωάννη Πανάρετο σύμφωνα με την οποία δεν υπάρχει απόφαση της Συνέλευσης του Τ.Ε.Ι Χαλκίδας για τη μεταφορά τμημάτων του σε άλλο Τ.Ε.Ι, ούτε ανάλογη απόφαση Συνελεύσεων άλλων Ιδρυμάτων.

Υπογραμμίζεται, επίσης, ότι με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Οικονομικών και Παιδείας είναι δυνατή η μεταφορά ενός τμήματος από ένα Πανεπιστήμιο σε άλλο και αντιστοίχως από ένα ΤΕΙ σε άλλο. Για την έκδοση αυτής της απόφασης απαιτείται η σύμφωνη γνώμη των Συγκλήτων των δύο Πανεπιστημίων και των Συνελεύσεων των δύο ΤΕΙ, που στην προκειμένη περίπτωση δεν υφίσταται, καθώς δε έχει υποβληθεί στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας σχετικές αποφάσεις Συνελεύσεων Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.

 
Δημοφιλή σήμερα

Η ταινία «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι: απελευθέρωση» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι: απελευθέρωση» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

08/02/2018
Η ταινία «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι: απελευθέρωση» έρχεται στον Κινηματογρ...
Η παιδική ταινία «Το γατοξόρκι» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η παιδική ταινία «Το γατοξόρκι» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

15/02/2018
Η παιδική ταινία «Το γατοξόρκι» έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone, από την Πέμπτη 15 εώς την Τετάρτη 21 Φεβρο...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Σχόλια

[1]
anwnymous (5/8/2010 3:27:25 μμ)
pffffffff
Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη του EVIAPORTAL.GR. Σε κάθε περίπτωση όμως το EVIAPORTAL.GR διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας