Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Απάντηση σε αναφορά του βουλευτή Εύβοιας της ΝΔ, Σίμου Κεδίκογλου δόθηκε από τον υφυπουργό Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Ιωάννη Πανάρετο σύμφωνα με την οποία δεν υπάρχει απόφαση της Συνέλευσης του Τ.Ε.Ι Χαλκίδας για τη μεταφορά τμημάτων του σε άλλο Τ.Ε.Ι, ούτε ανάλογη απόφαση Συνελεύσεων άλλων Ιδρυμάτων.

Υπογραμμίζεται, επίσης, ότι με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Οικονομικών και Παιδείας είναι δυνατή η μεταφορά ενός τμήματος από ένα Πανεπιστήμιο σε άλλο και αντιστοίχως από ένα ΤΕΙ σε άλλο. Για την έκδοση αυτής της απόφασης απαιτείται η σύμφωνη γνώμη των Συγκλήτων των δύο Πανεπιστημίων και των Συνελεύσεων των δύο ΤΕΙ, που στην προκειμένη περίπτωση δεν υφίσταται, καθώς δε έχει υποβληθεί στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας σχετικές αποφάσεις Συνελεύσεων Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.

 
Δημοφιλή σήμερα

Η ταινία «Οι απίθανοι 2» σε 3D στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «Οι απίθανοι 2» σε 3D στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

17/6/2018
Η ταινία «Οι απίθανοι 2» σε 3D έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone, από την Πέμπτη 21 έως και την Κυριακή 24 Ιουν...
Το Θέατρο Χαλκίδας παρουσιάζει την «Ελένη» του Ευρυπίδη

Το Θέατρο Χαλκίδας παρουσιάζει την «Ελένη» του Ευρυπίδη

23/6/2018
Το Θέατρο Χαλκίδας στο πλαίσιο του bio-Mechanical Festival 2018 παρουσιάζει την τραγωδία του Ευριπίδη Ελένη σε σκηνοθεσία Γιάννη Κατσάνου, σ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Σχόλια

[1]
anwnymous (5/8/2010 3:27:25 μμ)
pffffffff
Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη του EVIAPORTAL.GR. Σε κάθε περίπτωση όμως το EVIAPORTAL.GR διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας