Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Στην αναμονή βάζει το ΠΑΣΟΚ τους ενδιαφερόμενους για το χρίσμα, αφού η απόφαση.... δεν τους βγαίνει και θέτουν σε εφαρμογή άλλα μέσα... κοινώς δημοσκοπήσεις.... 3 Σεπτέμβρη, λέγεται, θα ανακοινωθούν τα ονόματα των υποψηφίων.
ΠΑΣΟΚ
ΠΑΣΟΚ

Έτσι όπως το πάει, για άλλη μια εκλογική περίοδο το ΠΑΣΟΚ - το έργο γνωστό πλέον - θα αφήσει μόνο δύο μήνες για προεκλογικό αγώνα σ' αυτούς που τελικά θα χρίσει υποψηφίους, όπου χρίσει, φυσικά!

Πήγαν οι ενδιαφερόμενοι των Δήμων της Εύβοιας συντροφιά με τον Γραμματέα της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλη Αυλωνίτη, σήμερα, Παρασκευή, στην Αθήνα, όπου συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων, Θανάση Τσούρα, απλά για να δουν να τους ανάβει πορτοκαλί, της αναμονής!

Η απόφαση φαντάζει τόσο δύσκολη για το κόμμα στην επιλογή υποψηφίου Χαλκίδας, που τελικά θα ακολουθήσουν το δρόμο του γκάλοπ, προκειμένου να μετρήσουν τις δυνάμεις των ενδιαφερομένων και να μπορέσουν να καταλήξουν. Εν τω μεταξύ αυτή η αναμονή σημαίνει φυσικά μεγαλύτερη πόλωση των ομάδων γύρω απο τους ενδιαφερομένους.

Μάλιστα, συζητείται έντονα τα ονόματα των υποψηφίων να ανακοινωθούν μαζί με αυτά των Περιφερειών, στις 3 Σεπτέμβρη. Τώρα... ποιός τελικά 3 του Σεπτέμβρη θα περνά μπροστά απο τους καφενέδες και τσικουδιά τα παλικάρια θα κερνά..... ουδείς γνωρίζει με σιγουριά... καθότι και κάτι χρίσματα που ακούστηκε ότι τα είχαν καβατζώσει ορισμένοι, τις προηγούμενες ημέρες φαίνεται πως δεν ισχύει....

Πάντως, αναμένεται ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη να επισκεφτούν τον Θ.Τσούρα για συνέντευξη και ενδιαφερόμενοι του χρίσματος άλλων Δήμων της Εύβοιας.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας