Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας της ΝΔ, απαντάει στην Κατερίνα Περλεπέ και ο πόλεμος ανακοινώσεων συνεχίζεται, ενώ τα Μεσσάπια εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της μόλυνσης του υδροφόρου ορίζοντα.

Η απάντηση της ΝΟΔΕ στη βουλευτή, Κατερίνα Περλεπέ έχει ως εξής:


Με την ανακοίνωση της κας Περλεπέ, που ουσιαστικά δικαιώνει την αρχική μας θέση, το ΠΑΣΟΚ ομολογεί την αδυναμία και την ανικανότητά του να δώσει λύση στο πρόβλημα του νερού στα Μεσσάπια.

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ για κομματικούς λόγους, καταγγέλλοντας τους πάντες και τα πάντα, καταδικάζει τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Μεσσαπίας να ζήσουν στερημένοι από το αγαθό της ζωής το νερό. 
 
Δεν είναι ούτε η κατάλληλη στιγμή ούτε το κατάλληλο μέρος να λύσει τις πολιτικές διαφορές του το ΠΑΣΟΚ με την κοινωνία.

Την ώρα αυτή είναι ευθύνη όλων των φορέων να συνεργαστούν αρμονικά για να επιλύσουν το πρόβλημα των πολιτών. Η λύση δεν πρόκειται να βρεθεί σε δικαστικές αίθουσες με νομικούς συμβούλους που προσπαθούν να μοιράσουν ευθύνες σε άλλους. Ο Δήμος Μεσσαπίων καλείται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και είναι χρέος του να ενεργοποιήσει άμεσα εξειδικευμένους επιστημονικούς φορείς που θα προτείνουν τις επιβεβλημένες λύσεις.

 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας