Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια

Η πρωτοβουλία για μια Αυτοδιοίκηση των Πολιτών "Πολιτεία Ευρίπου" συνεχίζει τις επαφές της με τους κατοίκους του νέου διευρυμένου Δήμου Χαλκίδας.
 

Συνεχίζονται οι συναντήσεις της πρωτοβουλίας για μια Αυτοδιοίκηση των Πολιτών σε κάθε πόλη και χωριό του νέου διευρυμένου Δήμου της Χαλκίδας με σκοπό τη συγκρότηση της κίνησης με άμεσες δημοκρατικές διαδικασίες και συμμετοχή των πολιτών. Ήδη έχουν γίνει συναντήσεις στο Ληλάντιο στην Αυλίδα και την Κυριακή 1 Αυγούστου θα γίνει η συνάντηση στην Ανθηδώνα.
Μέσα από αυτές τις ανοικτές διαδικασίες οι πολίτες συζητούν για τα προβλήματα των περιοχών τους, προτείνουν λύσεις. Έτσι από απλοί παρατηρητές και χειροκροτητές που τους θέλουν κάποιοι άλλοι μηχανισμοί που τους ενδιαφέρει μόνο η κομματική καταγραφή και που αναμένουν ή έχουν πάρει κάποιο κομματικό χρίσμα, ή ‘αγανακτισμενοι’ από την προσμονή του χρίσματος ανακοινώνουν δήθεν ανεξάρτητους συνδυασμούς, οι πολίτες γίνονται οι ίδιοι πρωταγωνιστές και διαμορφώνουν τις εξελίξεις. Γιατί σήμερα έχουμε και γνώση και εμπειρία. Γνωρίζουμε ότι τίποτα καλό για τον τόπο μας δεν έφεραν οι πελατειακές σχέσεις και οι σχέσεις εξάρτησης από μικρά και μεγάλα συμφέροντα, που διαμορφώθηκαν στους δήμους με ευθύνη κυρίως των μηχανισμών που διοίκησαν μέχρι σήμερα τους Δήμους της περιοχής μας. Αντίθετα τελματώθηκαν οι λύσεις των προβλημάτων. Γι’ αυτό θα αγωνισθούμε να μπει ένα τέλος στην κατάσταση αυτή, για να ανοίξει ένας άλλος εναλλακτικός δρόμος, με δημοκρατία, διαφάνεια, αξιοκρατία, χωρίς αποκλεισμούς ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων, για μια Αυτοδιοίκηση των Πολιτών.
 
 Δημοφιλή σήμερα

Επισκέψιμοι για το κοινό οι φάροι της Χαλκίδας και της Βασιλίνας

Επισκέψιμοι για το κοινό οι φάροι της Χαλκίδας και της Βασιλίνας

17/8/2018
Ανοιχτοί για το κοινό θα είναι την Κυριακή 19 Αυγούστου 2018, ο φάρος της Κακής Κεφαλής και ο φάρος Βασιλίνας, στα πλαίσια...
Φιλανθρωπική Εκδήλωση στο Λαογραφικό Μουσείο Κύμης

Φιλανθρωπική Εκδήλωση στο Λαογραφικό Μουσείο Κύμης

17/8/2018
Το Αγαπώ και Πράττω διοργανώνει φιλανθρωπική εκδήλωση την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018....
Στη μνήμη του Θανάση Πρωτόπαπα

Στη μνήμη του Θανάση Πρωτόπαπα

17/8/2018
Η Μαριάννα Ράνου, αρχιτέκτων, εξέφρασε τα συλλυπητήρια της, για τον θάνατο του Αθανάσιου Πρωτόπαππα....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας