Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια

Ο Συμεών Κεδίκογλου στον Υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γ. Νικητιάδη για θέματα τουριστικής ανάπτυξης στην Εύβοια.

Εν μέσω της τουριστικής περιόδου, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Συμεών Κεδίκογλου πραγματοποίησε την Παρασκευή 30 Ιουλίου συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργο Νικητιάδη για μια συζήτηση εφόλης της ύλης σχετικά με την τουριστική ανάπτυξη του νομού.

Ο βουλευτής τόνισε στον Υφυπουργό ότι η Εύβοια αποτελεί ιδανικό πεδίο για την αναζήτηση βέλτιστων πρακτικών και τη χάραξη τουριστικού σχεδιασμού, καθώς συνδυάζει πολλά και διαφορετικά είδη τουρισμού, που θέλουμε να αναπτύξουμε στην Ελλάδα, όπως ο αγροτουρισμός, ο ιαματικός τουρισμός, ο συνεδριακός, αλιευτικός και καταδυτικός.

Ο Υφυπουργός από την πλευρά του παρουσίασε στον κ. Κεδίκογλου τις άμεσες προτεραιότητες του Υπουργείου σε θέματα Τουριστικής Ανάπτυξης. Πολύ θετική εξέλιξη κρίνει ο βουλευτής τον προγραμματισμό από πλευράς του υπουργείου για τη διαμόρφωση του ελλιπούς ή και ανύπαρκτου νομοθετικού πλαισίου στον αγροτουρισμό, τον ιαματικό αλλά και τον καταδυτικό τουρισμό, που θα παρουσιαστούν το προσεχές διάστημα.

Τέλος, ο βουλευτής πρότεινε στον Υφυπουργό να συντονίσει μια σύσκεψη με όλους τους φορείς τουρισμού του νομού, η οποία όμως να πραγματοποιηθεί στην Εύβοια, ώστε να έρθει και ο ίδιος πιο κοντά στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νομού.
Ο κ. Νικητιάδης αποδέχθηκε την πρόσκληση και η συνάντηση πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Εύβοια περίπου στα μέσα Σεπτέμβρη.


 
Δημοφιλή σήμερα

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

4/6/2018
Η Συνάντηση του Σταύρου Ξαρχάκου με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ήταν τελικά, η συνάντηση που ζητούν όλοι και αυτήν την χρονιά! ...
Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

7/6/2018
Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone από την Πέμπτη ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας