Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Ο Συμεών Κεδίκογλου στον Υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γ. Νικητιάδη για θέματα τουριστικής ανάπτυξης στην Εύβοια.

Εν μέσω της τουριστικής περιόδου, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Συμεών Κεδίκογλου πραγματοποίησε την Παρασκευή 30 Ιουλίου συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργο Νικητιάδη για μια συζήτηση εφόλης της ύλης σχετικά με την τουριστική ανάπτυξη του νομού.

Ο βουλευτής τόνισε στον Υφυπουργό ότι η Εύβοια αποτελεί ιδανικό πεδίο για την αναζήτηση βέλτιστων πρακτικών και τη χάραξη τουριστικού σχεδιασμού, καθώς συνδυάζει πολλά και διαφορετικά είδη τουρισμού, που θέλουμε να αναπτύξουμε στην Ελλάδα, όπως ο αγροτουρισμός, ο ιαματικός τουρισμός, ο συνεδριακός, αλιευτικός και καταδυτικός.

Ο Υφυπουργός από την πλευρά του παρουσίασε στον κ. Κεδίκογλου τις άμεσες προτεραιότητες του Υπουργείου σε θέματα Τουριστικής Ανάπτυξης. Πολύ θετική εξέλιξη κρίνει ο βουλευτής τον προγραμματισμό από πλευράς του υπουργείου για τη διαμόρφωση του ελλιπούς ή και ανύπαρκτου νομοθετικού πλαισίου στον αγροτουρισμό, τον ιαματικό αλλά και τον καταδυτικό τουρισμό, που θα παρουσιαστούν το προσεχές διάστημα.

Τέλος, ο βουλευτής πρότεινε στον Υφυπουργό να συντονίσει μια σύσκεψη με όλους τους φορείς τουρισμού του νομού, η οποία όμως να πραγματοποιηθεί στην Εύβοια, ώστε να έρθει και ο ίδιος πιο κοντά στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νομού.
Ο κ. Νικητιάδης αποδέχθηκε την πρόσκληση και η συνάντηση πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Εύβοια περίπου στα μέσα Σεπτέμβρη.


 
Δημοφιλή σήμερα

Στην εορτή της Αγίας Σοφίας στην Ξηρόβρυση ο Δήμαρχος Χαλκιδέων με αντιπροσωπεία του Δήμου

Στην εορτή της Αγίας Σοφίας στην Ξηρόβρυση ο Δήμαρχος Χαλκιδέων με αντιπροσωπεία του Δήμου

17/9/2018
Πανηγυρίζει σήμερα Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 ο Ιερός Ναός Αγίας Σοφί...
Εθελοντισμός καθαρισμός βυθού και ακτής στην Παραλία Αυλίδος

Εθελοντισμός καθαρισμός βυθού και ακτής στην Παραλία Αυλίδος

18/9/2018
Με το σύνθημα κάνε το καλό βγάλ' το από το γιαλό, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί Εθελοντισμός καθαρισμός βυθού...
Επιστρέφει ανανεωμένος ο Home Radio 89.1

Επιστρέφει ανανεωμένος ο Home Radio 89.1

17/9/2018
Ο Home Radio 89.1, ο σταθμός που τα τελευταία χρόνια κάνει τη διαφορά στα ερτζιανά της Χαλκίδας ξεκινάει τις εκπομπές του στις 24 Σεπτεμβρίου 2018....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας