Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που στηρίζει το ΚΚΕ σε Φθιώτιδα, Ευρυτανία, Εύβοια και Φωκίδα. 

Ο Γιώργος Μαρίνος.
Ο Γιώργος Μαρίνος.

Συγκεκριμένα οι υποψηφιότητες είναι:

Φθιώτιδα
Δήμος Λαμιέων: Κώστας Μπασδέκης, γεωπόνος, γραμματέας της ΝΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ, στέλεχος της ΠΑΣΥ, δημοτικός σύμβουλος δήμου Λαμιέων.

Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Νίκος Κεφάλας, συνταξιούχος ταχυδρομικός, στέλεχος του ΚΚΕ, επί σειρά ετών συνδικαλιστής. Υποψήφιος δήμαρχος Ελάτειας με τη «Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία» το 2006.

Δήμος Δομοκού: Θανάσης Καϊδαντζής, αγρότης, στέλεχος του ΚΚΕ και της ΠΑΣΥ Φθιώτιδας. Υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλιώτιδας το 1998.

Δήμος Λοκρών: Γιώργος Ρούσης, συνταξιούχος, βιομηχανικός εργάτης, με συνδικαλιστική δράση (μέλος ΔΣ Σωματείου) επί σειρά ετών στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα, μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας και πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Λάρυμνας.

Δήμος Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου: Γιώργος Τσαπάρας, συνταξιούχος οικοδόμος, πρώην γραμματέας του Συνδικάτου Οικοδόμων Πάτρας, μέλος του ΔΣ Συλλόγου Συνταξιούχων Πάτρας, μέλος της ΓΣ της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, στέλεχος του ΚΚΕ.

Δήμος Στυλίδας: Χρήστος Οικονόμου, ιδιωτικός υπάλληλος, στέλεχος του ΚΚΕ. Υπήρξε πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ Λάρυμνας την περίοδο της μεγάλης απεργίας του 1977. Συνδικαλιστής και μέλος του ΔΣ του ΕΚ Φθιώτιδας. Υποψήφιος νομάρχης της ΝΑΣ Φθιώτιδας το 1994 και το 1998.

Ευρυτανία
Δήμος Καρπενησίου: Νίκος Σερετάκης, γεωπόνος, μέλος του τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ, μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας.

Εύβοια
Δήμος Χαλκιδέων:
Βαγγέλης Σταματούκος, κτηνίατρος, μέλος του ΑΓ Χαλκίδας του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος δήμου Χαλκιδέων με την «Αγωνιστική Συμπαράταξη», μέλος του ΔΣ του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ και του Συλλόγου Εργαζομένων στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Εύβοιας.

Δήμος Καρύστου: Κυριακούλα Βρανά, μέλος της ΝΕ Εύβοιας του ΚΚΕ, δημοτική σύμβουλος δήμου Καρύστου τα έτη 1994-1998, 2002-2006 και 2006-2010 με τη «Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση».

Δήμος Κύμης - Αλιβερίου: Κώστας Μιχαήλ, εργαζόμενος του ΑΗΣ-ΔΕΗ Αλιβερίου, γραμματέας της ΑΕ Νότιας Εύβοιας του ΚΚΕ.

Δήμος Κηρέως - Νηλέως - Ελυμνίων: Στάθης Λιαγκάκης, αγρότης, μέλος της ΝΕ Εύβοιας του ΚΚΕ, στέλεχος της ΠΑΣΥ Εύβοιας, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Μαντουδίου, δημοτικός σύμβουλος δήμου Κηρέως τις τετραετίες 1998-2002 και 2006-2010.

Φωκίδα
Δήμος Δελφών: Γιώργος Ιωσηφίδης, βιομηχανικός εργάτης, γραμματέας της ΝΕ Φωκίδας του ΚΚΕ, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φωκίδας, νομαρχιακός σύμβουλος με τη ΝΑΣ.

Δήμος Δωρίδας: Χρήστος Τριανταφύλλου, βιολόγος, στέλεχος του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος Ευπαλίου από το 1998, υποψήφιος δήμαρχος Ευπαλίου το 1998.

πηγή: Ριζοσπάστης

 
Δημοφιλή σήμερα

Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα για τον Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλο

Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα για τον Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλο

14/1/2019
Το βράδυ της Κυριακής 13 Ιανουαρίου 2019 εκοιμήθει ο Μητροπολίτης Σιατίστης Παύλο. Το απόγευμα της Δευτέρας 14...
Σε λαϊκό προσκύνημα στη Χαλκίδα το σκήνωμα του Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλου

Σε λαϊκό προσκύνημα στη Χαλκίδα το σκήνωμα του Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλου

14/1/2019
Το σκήνωμα του μακαριστού Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλου θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο...
Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος

Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος

14/1/2019
Αποδήμησε εις Κύριον αργά το βράδυ της Κυριακής 13 Ιανουαρίου 2019 ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος, σε ηλικία 71 ετών....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας