Προσκυνηματική εκδρομή από τη Δευτέρα 20 έως και την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010, στη Θεσσαλονική, Δράμα, Σέρρες και Χαλκιδική.

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου
Αναχώρηση από τον Ιερό Ναό στις 06.30πμ, με προορισμό την Θεσσαλονίκη και ενδιάμεσους σταθμούς. Άφιξη στη Θεσσαλονίκη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση από το ξενοδοχείο για προσκύνημα στον Ιερό Ναό Αγ.Δημητρίου και εν συνεχεία στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πανοράματος.
Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010
Αναχώρηση από το ξενοδοχείο για την Ιερά Μονή του Αγ.Ιωάννου του Θεολόγου Σουρωτής, όπου θα προσκυνήσουμε τον τάφο του Γέροντα Παισιου. Στη συνέχεια επίσκεψη στην Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ορμυλίας και στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Μεταμόρφωσις Χαλκιδικής. Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη. Το απόγευμα, προσκύνημα στην Ιερά Μονή Αγ. Θεοδώρας και στον Ιερό Ναό του Αγ.Γρηγορίου τον Παλαμά, Ελεύθερος χρόνος.
Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010
Αναχώρηση πρωί από το ξενοδοχείο για τη Δράμα και για προσκύνημα στην Ιερά Μονή της Παναγίας της Εικοσιφοίνισσας. Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου στις Σέρρες και στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βυσσιανης Σερρών, Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη
Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010
Ελεύθερη μέρα μέχρι τις 12.00 μ.μ. οπότε και θα αναχωρήσουμε από το ξενοδοχείο για τη Χαλκίδα με ενδιάμεσους σταθμούς.
Τιμή εισιτηρίου 200 ευρώ.
Οι δηλώσεις γίνονται στο τηλέφωνο:
6974421529 -2221024550.

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ,ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ.

Ακολουθείστε μας στο Google News