Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια

Ο βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ, Συμεών Κεδίκογλου, μιλώντας στη βουλή, δήλωσε: “Για τον ελληνικό Τουρισμό, ο στόχος μπορεί και πρέπει να είναι μόνο η κορυφή”.

Υπέρ της άρσης του καμποτάζ που έφερε στη Βουλή το Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας με το νομοσχέδιο «Εκτέλεση Περιηγητικών πλοών από πλοία με σημαία τρίτων χωρών με αφετηρία ελληνικό λιμένα» τάχθηκε ο Συμεών Κεδίκογλου.

Στην ομιλία του στην Ολομέλεια, την Τρίτη 24 Αυγούστου υποστήριξε ότι η άρση του καμποτάζ θα δημιουργήσει μεγάλο αναπτυξιακό πλεονέκτημα για τη χώρα για τον Τουρισμό, ο οποίος με συντηρητικούς υπολογισμούς, συμβάλλει σε πάνω από το 18% του συνολικού ΑΕΠ της χώρας και από τον οποίο εξαρτώνται χιλιάδες οικογένειες της χώρας.

Ειδικότερα, ο βουλευτής τόνισε ότι αυτό το νομοσχέδιο θα συμβάλει, ώστε να έρθει τουρισμός στις πόλεις μας, να κινηθούν επίγειες υπηρεσίες, όπως μεταφορές, ξενοδοχειακές κρατήσεις, ξεναγήσεις, τοπικές αγορές, να επιμηκυνθεί η τουριστική περίοδος με την ανάπτυξη της χειμερινής κρουαζιέρας και να αναπτυχθούν νέοι ελληνικοί προορισμοί με ενδεχόμενη διάχυση στην ελληνική περιφέρεια, σημειώνοντας σημαντική αύξηση εσόδων για τον ξενοδοχειακό κλάδο.

Ο Συμεών Κεδίκογλου έκλεισε την ομιλία του λέγοντας: «Ήδη χάσαμε μια ακόμα καλοκαιρινή περίοδο και δεν έχουμε τα περιθώρια να αφήσουμε άλλο χρόνο να πάει χαμένο. Για τον ελληνικό Τουρισμό, ο στόχος μπορεί και πρέπει να είναι μόνο η κορυφή και γι’ αυτό υπερψηφίζω αυτό το νομοσχέδιο.»

 
Δημοφιλή σήμερα

Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

7/6/2018
Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone από την Πέμπτη ...
Νέες θέσεις εργασίας σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

Νέες θέσεις εργασίας σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

13/6/2018
Το νέο φροντιστήριο Πουκαμισάς στον Ωρωπό αναζητά διδακτικό προσωπικό για άμεση πρόσληψη....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας