Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Aναφορά κατέθεσε ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Εύβοιας, Συμεών Κεδίκογλου, στο Υπουργείο Εσωτερικών σχετικά με την ανάγκη εκτέλεσης έργων στις εκβολές του ποταμού Λήλαντα, κατόπιν αιτήματος του περιβαλλοντικού συλλόγου "Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ".

Ακολουθεί αίτημα του Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου «Η Αναγέννηση» του δήμου Ληλαντίων προς το Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, το Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και τη Γενική Γραμματέα Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας σχετικά με την ανάγκη εκτέλεσης έργων στις κλειστές εκβολές του ποταμού Λήλαντα, ώστε να προστατευθούν η περιοχή και οι κάτοικοι από ενδεχόμενες νέες πλημμύρες.
Υπενθυμίζεται ότι η περιοχή επλήγη από τις πλημμύρες της 12ης Σεπτεμβρίου 2009 και, εκτός του ότι οι πολίτες δεν αποζημιώθηκαν για τις ζημιές, κανένα έργο πρόληψης και επέμβασης στον ποταμό Λήλαντα δεν έχει συντελεστεί.
Σύμφωνα εξάλλου με την έκθεση της 6ης Νομαρχιακής Επιτροπής για την περιοχή, επιστημονικές εκτιμήσεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το φαινόμενο της 12ης Σεπτεμβρίου 2009 έχει μεγάλη πιθανότητα να επαναληφθεί σε παρόμοιες καιρικές συνθήκες.


 
Δημοφιλή σήμερα

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

4/6/2018
Η Συνάντηση του Σταύρου Ξαρχάκου με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ήταν τελικά, η συνάντηση που ζητούν όλοι και αυτήν την χρονιά! ...
Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

7/6/2018
Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone από την Πέμπτη ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας