Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Επιστολή έστειλε η υποψήφια Δήμαρχος Καρύστου, Σοφία Μούτσου στο Επιμελητήριο της Εύβοιας, προκειμένου να συνηγορήσει στην κήρυξη του Δήμου ως πυρόπληκτος.

Στην επιστολή η κ.Σοφία Μούτσου αναφέρει μεταξύ άλλων: "Πιστεύω ότι ο Δήμος Καρύστου πρέπει να κηρυχθεί πυρόπληκτος Δήμος, διότι το εύρος των ζημιών είναι ιδιαίτερα εκτεταμένο και η αποκατάσταση των ζημιών χρήζει άμεσων παρεμβάσεων....

Δεδομένου ότι όλος ο ορεινός όγκος πάνω απο την Κάρυστο έχει καεί, εκτός των άλλων αναγκαίων έργων, υπάρχει άμεση ανάγκη κατασκευής αντιπλημμυρικών έργων στα πρανή ώστε να αποφευχθούν επικίνδυνες πλημμύρες το χειμώνα.

Τέλος, πρέπει να επισημανθεί η σημαντική οικονομική ζημιά που υπέστη η τουριστική περιοχή της Καρύστου με την μαζική αναχώρηση όλων των επισκεπτών που βρίσκονταν σε διακοπές στην Κάρυστο λόγω της πυρκαγιάς. Παρακαλών να συνηγορήσετε ώστε να κηρυχθεί ο Δήμος Καρύστου πυρόπληκτος, προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα αποκατάστασης των ζημιών και να έχουν τη δυνατότητα αποζημίωσης οι πληγείσες τουριστικές και λοιπές εμπορικές επιχειρήσεις της περιοχής".
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας