Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο Δήμαρχος Μαρμαρίου, Νίκος Μανώλης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το νέο Δήμο Καρύστου με μια ανοιχτή επιστολή προς όλους τους πολίτες.
Ο Δήμαρχος Μαρμαρίου, Νικόλαος Μανώλης
Ο Δήμαρχος Μαρμαρίου, Νικόλαος Μανώλης
Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Δημάρχου Μαρμαρίου, κου Νικολάου Μανώλη, για τον Νέο Δήμο Καρύστου:
 
 Συμπολίτες και Συμπολίτισσες,Διανύουμε μία δύσκολη οικονομική, κοινωνική και πολιτική περίοδο η οποία χαρακτηρίζεται από ραγδαίες ιστορικές εξελίξεις και προκλήσεις σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο. Η παρούσα κατάσταση απέδειξε ότι το παραδοσιακό μοντέλο εξουσίας, στηριζόμενο σε μικροσυμφέροντα τοπικά-οικονομικά-πολιτικά, έχει φαλιρίσει. Η δημοσιονομική κρίση είναι πρωτίστως κρίση του πολιτικού συστήματος και μετέπειτα οικονομική. Χρειάζεται νέα αντίληψη απαλλαγμένη από εξαρτήσεις και προκαταλήψεις έτσι ώστε να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία και να δώσουμε ελπίδα και όραμα στις νέες γενεές. Το νέο σχέδιο «Καλλικράτης» προκειμένου να επιτύχει και να δημιουργηθούν οι άρτιες διοικητικές δομές χρειάζεται ενότητα, όχι τοπικούς διαχωρισμούς. Χρειάζεται συστράτευση όλων, όχι κομματικές περιχαρακώσεις. Χρειάζεται μία δημοτική αρχή η οποία θα συνδυάσει πείρα, εργατικότητα, αποφασιστικότητα, αλλά και νέα αντίληψη για το δημόσιο συμφέρον. Χρειάζεται δοκιμασμένα και νέα στελέχη που αναδείχτηκαν από την κοινωνία, όχι σύμπλεγμα συμφερόντων που καιροσκοπικά εποφθαλμιούν να ηγηθούν του νέου Δήμου.
Την 7η Νοεμβρίου θα ηγηθώ του συνδυασμού που θα αντιπροσωπεύει την ενότητα όλου του Δήμου και όλων των Δημοτών και θα περιλαμβάνει έμπειρα αλλά και νέα πρόσωπα. Θα συνδυάζει τις παραδοσιακές αρχές με τις καινοτόμες ιδέες. Θα δημιουργήσει ένα μοντέλο διοίκησης που θα στηρίζεται σε τέσσερις βασικούς άξονες: ΙΣΟΝΟΜΙΑ, ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΔΙΑΧΥΣΗ ΙΣΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ, ΙΣΟΡΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΦΗΡΕΑ ΩΣ ΤΑ ΣΤΥΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΒΟΪΚΟ ΩΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. Το συγκεκριμένο τετράπτυχο αποτελεί τον οδηγό μας έτσι ώστε να οικοδομήσουμε έναν σύγχρονο, ισχυρό και ενωμένο Δήμο απαλλαγμένο από προκαταλήψεις, στερεότυπα και ιδεοληψίες. Οι συγκεκριμένες αρχές αποτελούν την ‘πυξίδα’ μας ώστε να προσεγγίσουμε τον πυρήνα της πολιτικής μας όπου βρίσκεται ο πολίτης.
 
Ως Δήμαρχος Μαρμαρίου, εδώ και δώδεκα χρόνια, ακολούθησα τις παραπάνω αρχές και οι συμπολίτες μου με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους με αυξανόμενα κάθε φορά ποσοστά. Με εμπιστεύτηκαν και τους εμπιστεύτηκα. Με πίστεψαν και τους πίστεψα. Ήμουν πάντα παρών και ακολούθησα μία πολιτική με ανθρώπινο πρόσωπο. Στόχος μου ήταν η βελτίωση της καθημερινότητας όλων των πολιτών ανεξάρτητα από το αν με στήριξαν ή όχι. Είμαι Δήμαρχος για όλους τους πολίτες απαλλαγμένος από στερεότυπα του τύπου από πού κατάγονται, ποια η επαγγελματική τους ιδιότητα, ποια η κομματική τους ταυτότητα. Ποτέ δεν διαχώρισα τους συμπολίτες μου σε ‘δικούς μου και ξένους’. Έδωσα και δίνω μάχες για επίλυση σημαντικών προβλημάτων της ευρύτερης περιοχής της Νότιας Καρυστίας όπως είναι η επαναλειτουργία των λατομείων και η επίλυση του ιδιοκτησιακού. Δημιούργησα, και συνεχίζω να δημιουργώ, τις απαραίτητες αναπτυξιακές και διοικητικές δομές οι οποίες αναβαθμίζουν την περιοχή και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής.
Φίλες και Φίλοι,
Ως υποψήφιος Δήμαρχος του νέου Δήμου Καρύστου έχω ένα όραμα για την περιοχή μας. Θέλω να δημιουργήσω μία δημοτική αρχή η οποία θα αποκαταστήσει την διαταραγμένη σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα σε Πολιτεία και Πολίτες. Να προσφέρει ισονομία, ίσες ευκαιρίες, ασφάλεια και ελπίδα. Να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των πολιτών και να δώσει διεξόδους σε σύγχρονα προβλήματα της νεολαίας όπως είναι η ανεργία, η απομόνωση, η εγκατάλειψη. Να δημιουργήσει τις απαραίτητες υποδομές ώστε να βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών και να βάλει τον δήμο μας σε αναπτυξιακή τροχιά. Να ενεργήσει έτσι ώστε να ενώσει όλους τους πολίτες προκειμένου να κερδίσουμε το στοίχημα της νέας εποχής. Θέλω να δω τους νέους ανθρώπους να επιστρέφουν στον τόπο μας και να τον οδηγήσουμε μπροστά. Θέλω να δω την Νότια Καρυστία ψηλά.
 Μαζί με ομάδα συνεργατών μου αποτελούμενη από αυτοδιοικητικούς παράγοντες, κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς, εξειδικευμένους επιστήμονες επεξεργαζόμαστε πρόγραμμα το οποίο θα δημοσιευθεί τις προσεχείς ημέρες και θα καλεί όλους τους συμπολίτες μου σε συστράτευση. Όλοι μαζί θα πάμε τον τόπο μπροστά, όλοι μαζί θα οδηγήσουμε τον νέο Δήμο Καρύστου ψηλά.
 
 Δημοφιλή σήμερα

Χρήστος Παγώνης και Γιάννης Μπάκας μαζί για τον Δήμο Χαλκιδέων

Χρήστος Παγώνης και Γιάννης Μπάκας μαζί για τον Δήμο Χαλκιδέων

15/2/2019
Δήλωση συμπόρευσης από κοινού ανακοίνωσαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι για τον Δήμο Χαλκιδέων Γιάννης Μπάκας και Χρήστος Παγώνης....
Η ταινία «LEGO η ταινία 2» μεταγλωτισμένη σε 3D, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «LEGO η ταινία 2» μεταγλωτισμένη σε 3D, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

14/2/2019
Η ταινία «LEGO η ταινία 2» μεταγλωτισμένη σε 3D, έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ mo...
Η ταινία «Αλίτα: Ο άγγελος της μάχης» σε 3D, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «Αλίτα: Ο άγγελος της μάχης» σε 3D, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

14/2/2019
Η ταινία «Αλίτα: Ο άγγελος της μάχης» σε 3D, έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone από...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας