Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Τα ασυμμάζευτα προσπαθεί να μαζέψει η Νομαρχιακή Επιτροπή Ευβοίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ με δύο δελτία τύπου που εξέδωσε, ενώ το σήριαλ σχετικά με το επίσημο χρίσμα συνεχίζεται στο Δήμο Χαλκιδέων.

ΠΑΣΟΚ
ΠΑΣΟΚ

Για τους Γραμματείς και την στήριξη στον Αναγνωστάκη:
Οι Γραμματείς των  οργανώσεων του Νέου Δήμου της  Χαλκίδας σε θεσμικές συσκέψεις έχουν  εκφράσει την πολιτική τους θέση, ότι  θα συνταχθούν και θα στηρίξουν τον  υποψήφιο που θα επιλεγεί από το ΠΑΣΟΚ.

Στην παρούσα κρίσιμη  συγκυρία – και ενώ εκκρεμεί η  επιλογή υποψηφίου από την  επιτροπή ανάδειξης υποψηφίων του  ΠΑΣΟΚ – η ονοματολογία υπέρ κάποιου  υποψήφιου δεν συμβάλλει στην ενότητα και δεν συνάδει με το θεσμικό ρόλο.

Υπεύθυνη και νικηφόρα πρόταση αποτελεί η συστράτευση όλων στην επιλογή υποψηφίου του Κινήματος.

Για Καλλικράτη και «Επίσημους» υποψήφιους:

Οι  προσεχείς Αυτοδιοικητικές Εκλογές  α΄ και β΄ βαθμού για το ΠΑΣΟΚ είναι σημαντικές διότι στοχεύουν στην αναμόρφωση του κράτους, του Αυτοδιοικητικού χώρου και στην ανάδειξη των νέων αναπτυξιακών στόχων της Περιφέρειας και των Δήμων.

Το  πρόγραμμα Καλλικράτης εμπεριέχει μια νέα αντίληψη στη δομή και  στην λειτουργία της Αυτοδιοίκησης , που ξεπερνά το έως σήμερα αναποτελεσματικό , γραφειοκρατικό και πελατειακό μοντέλο.

Οι  υποψήφιοι που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ  μπορούν να ανταποκριθούν με ευθύνη στις νέες προκλήσεις που απαιτεί το θεσμικό πλαίσιο της Αυτοδιοίκησης και οι αναπτυξιακές προτεραιότητες που το ίδιο θέτει.

Με  την συμμετοχή της κοινωνίας  των πολιτών , οι υποψήφιοι του  ΠΑΣΟΚ αποτελούν την πρόταση του νέου Αυτοδιοικητικού και Αναπτυξιακού Μοντέλου εις όφελος των πολιτών και του τόπου.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας