Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ανακοίνωση για το 36ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή:

Από τις αρχές του καλοκαιριού έχει ξεκινήσει το ταξίδι του σε όλη την Ελλάδα το Φεστιβάλ της ΚΝΕ, η μεγάλη γιορτή της νεολαίας, των παιδιών της εργατικής τάξης, της νεολαίας των φτωχών λαϊκών οικογενειών!
Το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του "Οδηγητή" είναι μοναδικό γιατί είναι φτιαγμένο με τα ίδια "υλικά" που είναι φτιαγμένο το Κόμμα μας, το ΚΚΕ και η Οργάνωσή μας, η ΚΝΕ. Γιατί είναι το μόνο που φτιάχνεται από νέους για νέους. Χωρίς εταιρείες και χορηγούς. Με τη φαντασία, το κέφι, το μεράκι και τη δουλειά των χιλιάδων μελών και φίλων της ΚΝΕ.
Συζητάμε με τους χιλιάδες νέους που συναντηθήκαμε μαζί στις απεργίες και τους αγώνες, τους νέους που υποφέρουν από την καπιταλιστική κρίση και τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα, με τους νέους που προβληματίζονται. Συζητάμε και αποκαλύπτουμε τις αιτίες που γέννησαν την καπιταλιστική κρίση, προβάλουμε το δικό μας δρόμο διεξόδου.
Γιατί λύση υπάρχει. Η κρίση είναι το πιο χαρακτηριστικό γνώρισμα του καπιταλισμού, που δείχνει με τον πιο αποκαλυπτικό τρόπο τα ιστορικά όρια αυτού του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος. Η λύση βρίσκεται στον άλλο δρόμο ανάπτυξης που έχει συμφέρον η εργατική τάξη, τα φτωχά λαϊκά στρώματα και η νεολαία, όπου η παραγωγή δεν υπηρετεί το κέρδος αλλά τις ανάγκες του λαού, βρίσκεται στην πάλη για την οικοδόμηση μιας νέας κοινωνίας, τον σοσιαλισμό – κομμουνισμό.

Το Φεστιβάλ της Νομαρχιακής Οργάνωσης Εύβοιας της ΚΝΕ θα πραγματοποιηθεί στην παραλία Χαλκίδας (στρογγυλό) το Σάββατο 11/9 και ώρα 8 μμ.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
Κεντρική ομιλία από τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΡΙΝΟ (μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς με τη «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»).
Συναυλίες από νεανικά συγκροτήματα, αφιέρωμα στο εργατικό - λαϊκό τραγούδι, προβολή DVD, Φωτογραφικό αφιέρωμα για το σοσιαλισμό που γνωρίσαμε, έκθεση βιβλίου.
Δημοφιλή σήμερα

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

4/6/2018
Η Συνάντηση του Σταύρου Ξαρχάκου με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ήταν τελικά, η συνάντηση που ζητούν όλοι και αυτήν την χρονιά! ...
Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

7/6/2018
Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone από την Πέμπτη ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας