Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Στερεάς Ελλάδας θα πραγματοποιήσει τη Γενική της Συνέλευση και τις εκλογές για ανάδειξη νέας Διοίκησης, την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να γνωρίσουμε στα μέλη μας αλλά και σε όλους τους καταναλωτές της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ότι τα γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ (ΕΠΚΑ ΣτΕ) λειτουργούν και είναι ανοιχτά ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ το ΠΡΩΙ από τις 10.00 εως 13.00 και τα απογεύματα 6.00 εως 8.00 εκτός ΤΕΤΑΡΤΗΣ και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ απόγευμα.
Επίσης γνωστοποιούμε την έναρξη της λειτουργίας ειδικής τηλεφωνικής γραμμής για την παροχή πληροφοριών στους πολίτες σχετικά με την εφαρμογή του νόμου 3869/2010 για τη ρύθμιση των οφειλών των υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή. Η τηλεφωνική γραμμή έχει τον αριθμό 80111 97367.
Η τηλεφωνική γραμμή λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09.00 έως τις 22.00 και το Σάββατο από 09.00 έως 17.00. Η κλήση επιβαρύνεται μόνο με αστική χρέωση, από οπουδήποτε στην Ελλάδα κι αν καλεί ο καταναλωτής, στη σχετική ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή, έχουν αναρτηθεί πληροφορίες και σχετικά υποδείγματα για την αξιοποίηση της φάσης επιδίωξης εξώδικου συμβιβασμού.
Σχέδια αιτήσεων υπάρχουν και στα γραφεία της ΕΠΚΑ ΣτΕ όπου μπορούν οι καταναλωτές να τα λαμβάνουν καθώς και πληροφορίες δωρεάν.
Υπενθυμίζουμε επίσης ότι την ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ και ώρα 10.30 το πρωί στο νέο Νομαρχιακό κατάστημα στη Χαλκίδα (Λ.Χαινά 93),θα πραγματοποιηθεί η Γ.Σ. των μελών της ΕΝΩΣΗΣ και θα ακολουθήσουν εκλογές για την ανάδειξη νέων οργάνων διοίκησης.
Καλούνται όλα τα μέλη να είναι παρόντα. Η δύναμη είναι στο …χέρι μας.!

 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας