Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η Επιτροπή Αγώνα κατά της Ρύπανσης της Κεντρικής Εύβοιας
Περιβαλλοντικός Σύλλογος Μεσσαπίων ‘ΤΑΝΑΙΣ’ με ανακοίνωσή της αναφέρει πως δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση απο το Υπουργείο για την επίσκεψη στο Δήμο Μεσσαπίων της Τ.Μπιρμπίλη. Συγκεκριμένα αναφέρεται:
 
Τίνα Μπιρμπίλη, Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής
Τίνα Μπιρμπίλη, Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής
Πληροφορηθήκαμε από τον τύπο (και μάλιστα μέσω ανακοίνωσης του Συλλόγου Περιβάλλοντος ‘ΓΑΙΑ’) ότι θα επισκεφθεί την Μεσσαπία η Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κα Μπιρμπίλη την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου.
Δεν γνωρίζουμε εάν και κατά πόσο είναι πραγματική η είδηση, αλλά δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως γίνεται η επίσκεψη μιας Υπουργού να αναγγέλλεται μέσω της ανακοίνωσης ενός συλλόγου περιβάλλοντος και όχι επίσημα με μια σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Περιβάλλοντος ή κάποιου θεσμικού εκπροσώπου της πολιτείας, ώστε να ενημερωθούν σχετικά οι πολίτες και οι κοινωνικοί φορείς.
Πέρα απ’ αυτό, ασφαλώς θεωρούμε θετικό το γεγονός της επίσκεψης, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση και αναμένουμε τις συγκεκριμένες εξαγγελίες της Υπουργού για να τις κρίνουμε.
Παρότι ως Δίκτυο περιβαλλοντικών Συλλόγων Εύβοιας και ως Επιτροπή Αγώνα κατά της ρύπανσης της Κεντρικής Εύβοιας δεν έχουμε πάρει καμιά πρόσκληση και εφόσον η επίσκεψη πραγματοποιηθεί, θα είμαστε παρόντες και θα επιδιώξουμε βεβαίως να ακουστούμε από την Υπουργό έστω και χωρίς πρόσκληση.
 
 Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας