Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η Νομαρχιακή Σύμβουλος της ΝΑΣ, Σοφία Ντούρου έστειλε επιστολή προς τον Νομάρχη Εύβοιας, Θανάση Μπουραντά, την οποία κοινοποιεί στον κ. Βουρδάνο Αντινομάρχη και τον κ. Ηλία Δ/ντή Τεχνικών Υπηρεσιών της Ν.Α., σχετικά με τη λειτουργία του Λυκείου Κανήθου.

Σοβαρό πρόβλημα έχει προκύψει στη λειτουργία του Λυκείου Κανήθου εξ αιτίας της καθυστέρησης υλοποίησης του έργου της προσθήκης αιθουσών καθ’ ύψος στο υπάρχον κτίριο.
Το έργο δημοπρατήθηκε το Φεβρουάριο του 2010 και αντί να αξιοποιηθεί το καλοκαίρι που το σχολείο δεν λειτουργεί για να γίνουν οι εργασίες, ήρθε προς συζήτηση στην 6η Ν.Ε. η αντικατάσταση του εργολάβου στις 30/7/10. που σημαίνει ότι, πέρα από τον πολύτιμο χρόνο που ήδη χάθηκε, θα ξεκινήσει νέος κύκλος καθυστερήσεων.
Δεν γνωρίζουμε γιατί καθυστέρησαν τόσο οι αρμόδιες υπηρεσίες να εντοπίσουν ότι υπάρχει πρόβλημα στα δικαιολογητικά του πρώτου μειοδότη και να προχωρήσουν στα απαραίτητα μέτρα.
Αυτή τη στιγμή στο Λύκειο τα περισσότερα τμήματα λειτουργούν με 27(Α3,Α4,Α5) 29(Β2) 30(Β4,Β5) 31(Β3)μαθητές. Ήδη μία τάξη στεγάζεται σε κοντέινερ.

Επειδή θεωρούμε απαράδεκτο και αντιπαιδαγωγικό να στοιβάζονται 29 και 30 μαθητές σε μία αίθουσα, τη στιγμή μάλιστα που υπήρχε και πρόβλεψη να αντιμετωπιστεί τέτοιο πρόβλημα, ζητάμε να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε, το συντομότερο δυνατό και με τον ασφαλέστερο τρόπο για τους μαθητές και την εκπαιδευτική διαδικασία, να ξεκινήσει η κατασκευή των αιθουσών στο Λύκειο Κανήθου.

 

 

 
Δημοφιλή σήμερα

Το νέο Μουσείο της Αρέθουσας κατακλύστηκε από γυναίκες στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Εύβοιας

Το νέο Μουσείο της Αρέθουσας κατακλύστηκε από γυναίκες στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Εύβοιας

21/6/2018
Το Επιμελητήριο Εύβοιας πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την ...
Αγροτικό Κέντρο Έρευνας Καινοτομίας και Εφαρμογών ιδρύει ο Δήμος Χαλκιδέων

Αγροτικό Κέντρο Έρευνας Καινοτομίας και Εφαρμογών ιδρύει ο Δήμος Χαλκιδέων

22/6/2018
Με την υπογραφή του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελου Αποστόλου, παραχωρήθηκε στον Δήμο Χαλκιδέων...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας