Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η Νομαρχιακή Σύμβουλος της ΝΑΣ, Σοφία Ντούρου έστειλε επιστολή προς τον Νομάρχη Εύβοιας, Θανάση Μπουραντά, την οποία κοινοποιεί στον κ. Βουρδάνο Αντινομάρχη και τον κ. Ηλία Δ/ντή Τεχνικών Υπηρεσιών της Ν.Α., σχετικά με τη λειτουργία του Λυκείου Κανήθου.

Σοβαρό πρόβλημα έχει προκύψει στη λειτουργία του Λυκείου Κανήθου εξ αιτίας της καθυστέρησης υλοποίησης του έργου της προσθήκης αιθουσών καθ’ ύψος στο υπάρχον κτίριο.
Το έργο δημοπρατήθηκε το Φεβρουάριο του 2010 και αντί να αξιοποιηθεί το καλοκαίρι που το σχολείο δεν λειτουργεί για να γίνουν οι εργασίες, ήρθε προς συζήτηση στην 6η Ν.Ε. η αντικατάσταση του εργολάβου στις 30/7/10. που σημαίνει ότι, πέρα από τον πολύτιμο χρόνο που ήδη χάθηκε, θα ξεκινήσει νέος κύκλος καθυστερήσεων.
Δεν γνωρίζουμε γιατί καθυστέρησαν τόσο οι αρμόδιες υπηρεσίες να εντοπίσουν ότι υπάρχει πρόβλημα στα δικαιολογητικά του πρώτου μειοδότη και να προχωρήσουν στα απαραίτητα μέτρα.
Αυτή τη στιγμή στο Λύκειο τα περισσότερα τμήματα λειτουργούν με 27(Α3,Α4,Α5) 29(Β2) 30(Β4,Β5) 31(Β3)μαθητές. Ήδη μία τάξη στεγάζεται σε κοντέινερ.

Επειδή θεωρούμε απαράδεκτο και αντιπαιδαγωγικό να στοιβάζονται 29 και 30 μαθητές σε μία αίθουσα, τη στιγμή μάλιστα που υπήρχε και πρόβλεψη να αντιμετωπιστεί τέτοιο πρόβλημα, ζητάμε να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε, το συντομότερο δυνατό και με τον ασφαλέστερο τρόπο για τους μαθητές και την εκπαιδευτική διαδικασία, να ξεκινήσει η κατασκευή των αιθουσών στο Λύκειο Κανήθου.

 

 

 
Δημοφιλή σήμερα

Χριστουγεννιάτικη δράση για τα παιδιά στη Χαλκίδα

Χριστουγεννιάτικη δράση για τα παιδιά στη Χαλκίδα

10/12/2018
Ο σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας σε συνεργασία με την ομάδα φιλαναγνωσίας διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικη δράση για τα παιδιά....
Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ δώρισε απινιδωτή στον Εμπορικό Σύλλογο Αλιβερίου

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ δώρισε απινιδωτή στον Εμπορικό Σύλλογο Αλιβερίου

10/12/2018
Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, συνεπής στη δέσμευσή του να θέτει ως αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα την Υγεία & Ασφάλεια, προχώρησε σε ...
Με την γενική γραμματέα τουρισμού συναντήθηκε ο Λευτέρης Ραβιόλος

Με την γενική γραμματέα τουρισμού συναντήθηκε ο Λευτέρης Ραβιόλος

10/12/2018
Με τη Γενική Γραμματέα Τουρισμού κ. Ευρυδίκη Κουρνέτα, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Καρύστος Λευτέρης Ραβιόλος....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας