Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η Νομαρχιακή Σύμβουλος της ΝΑΣ, Σοφία Ντούρου έστειλε επιστολή προς τον Νομάρχη Εύβοιας, Θανάση Μπουραντά, την οποία κοινοποιεί στον κ. Βουρδάνο Αντινομάρχη και τον κ. Ηλία Δ/ντή Τεχνικών Υπηρεσιών της Ν.Α., σχετικά με τη λειτουργία του Λυκείου Κανήθου.

Σοβαρό πρόβλημα έχει προκύψει στη λειτουργία του Λυκείου Κανήθου εξ αιτίας της καθυστέρησης υλοποίησης του έργου της προσθήκης αιθουσών καθ’ ύψος στο υπάρχον κτίριο.
Το έργο δημοπρατήθηκε το Φεβρουάριο του 2010 και αντί να αξιοποιηθεί το καλοκαίρι που το σχολείο δεν λειτουργεί για να γίνουν οι εργασίες, ήρθε προς συζήτηση στην 6η Ν.Ε. η αντικατάσταση του εργολάβου στις 30/7/10. που σημαίνει ότι, πέρα από τον πολύτιμο χρόνο που ήδη χάθηκε, θα ξεκινήσει νέος κύκλος καθυστερήσεων.
Δεν γνωρίζουμε γιατί καθυστέρησαν τόσο οι αρμόδιες υπηρεσίες να εντοπίσουν ότι υπάρχει πρόβλημα στα δικαιολογητικά του πρώτου μειοδότη και να προχωρήσουν στα απαραίτητα μέτρα.
Αυτή τη στιγμή στο Λύκειο τα περισσότερα τμήματα λειτουργούν με 27(Α3,Α4,Α5) 29(Β2) 30(Β4,Β5) 31(Β3)μαθητές. Ήδη μία τάξη στεγάζεται σε κοντέινερ.

Επειδή θεωρούμε απαράδεκτο και αντιπαιδαγωγικό να στοιβάζονται 29 και 30 μαθητές σε μία αίθουσα, τη στιγμή μάλιστα που υπήρχε και πρόβλεψη να αντιμετωπιστεί τέτοιο πρόβλημα, ζητάμε να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε, το συντομότερο δυνατό και με τον ασφαλέστερο τρόπο για τους μαθητές και την εκπαιδευτική διαδικασία, να ξεκινήσει η κατασκευή των αιθουσών στο Λύκειο Κανήθου.

 

 

 
Δημοφιλή σήμερα

Στην εορτή της Αγίας Σοφίας στην Ξηρόβρυση ο Δήμαρχος Χαλκιδέων με αντιπροσωπεία του Δήμου

Στην εορτή της Αγίας Σοφίας στην Ξηρόβρυση ο Δήμαρχος Χαλκιδέων με αντιπροσωπεία του Δήμου

17/9/2018
Πανηγυρίζει σήμερα Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 ο Ιερός Ναός Αγίας Σοφί...
Εθελοντισμός καθαρισμός βυθού και ακτής στην Παραλία Αυλίδος

Εθελοντισμός καθαρισμός βυθού και ακτής στην Παραλία Αυλίδος

18/9/2018
Με το σύνθημα κάνε το καλό βγάλ' το από το γιαλό, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί Εθελοντισμός καθαρισμός βυθού...
Επιστρέφει ανανεωμένος ο Home Radio 89.1

Επιστρέφει ανανεωμένος ο Home Radio 89.1

17/9/2018
Ο Home Radio 89.1, ο σταθμός που τα τελευταία χρόνια κάνει τη διαφορά στα ερτζιανά της Χαλκίδας ξεκινάει τις εκπομπές του στις 24 Σεπτεμβρίου 2018....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας