Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Επιστολή έστειλε ο Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος στους Διοικητές των Νοσοκομείων της χώρας, με την οποία τους φέρνει προ των ευθυνών τους....

Αδιανόητο θεωρεί ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, να υποβάλλονται από νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό παράπονα για έλλειψη προσωπικού, τη στιγμή που τα ίδια τα νοσοκομεία καθυστερούν τη διοικητική διεκπεραίωση των σχετικών πράξεων.

Στην επιστολή του αναφέρει τα εξής:


Κύριε Διοικητά
Στις 16/09/10 ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου κ. Νικόλαος Πολύζος, με εγκύκλιό του, σας ζήτησε να προχωρήσετε γρήγορα στις εκ μέρους σας οφειλόμενες διαδικασίες για τον διορισμό νοσηλευτικού προσωπικού ΠΕ και ΤΕ. Θεωρώ αδιανόητο να υποβάλλουν οι νοσηλευτές και οι νοσηλεύτριες, αλλά ενίοτε και εσείς οι ίδιοι, διαμαρτυρίες για έλλειψη νοσηλευτικού προσωπικού και να καθυστερούν τα ίδια τα νοσοκομεία τη διοικητική διεκπεραίωση των σχετικών πράξεων. Με άλλα λόγια, θεωρώ αδιανόητο να καθυστερούν οι υπηρεσίες σας την εκ μέρους του Υπουργείου πρόσληψη 971 νοσηλευτών ΤΕ. Φρόντισα ο ίδιος να εξαλείψω τις καθυστερήσεις και τις αγκυλώσεις των υπηρεσιών του Υπουργείου μας ως προς το θέμα αυτό. Παρακαλώ, λοιπόν, και εσάς να εξαλείψετε πάραυτα τις δικές σας καθυστερήσεις. Το υφιστάμενο προσωπικό του νοσηλευτικού κλάδου δεν αντέχει άλλο και δεν χρωστά τίποτε να υφίσταται, με τρόπο δραματικό, τις καθυστερήσεις μας.

πηγή: www.skai.gr

 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας