Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η ΝΟΔΕ Εύβοιας με την παρακάτω ανακοίνωση ασκεί σκληρή κριτική στις επιλογές του ΠΑΣΟΚ, στα πρόσωπα του Θανάση Μπουραντά και Κλέαρχο Περγαντά για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Συγκεκριμένα αναφέρει:
Βασίλης Δεμερτζής, πρόεδρος ΝΟΔΕ Εύβοιας
Βασίλης Δεμερτζής, πρόεδρος ΝΟΔΕ Εύβοιας

 Είναι κρίμα για τους πολίτες της Στερεάς Ελλάδας & Εύβοιας που δεν βρισκόμαστε στο 1995 όπως θα ήθελε ο κ. Μπουραντάς για να απολαύσουν τις υπηρεσίες που θα τους πρόσφερε σαν Περιφερειάρχης. Θα πρέπει να αρκεστούν σε κάτι λιγότερο αυτή την φορά. Θα εκτελεί χρέη Περιφερειάρχη μόνο για την Εύβοια και θα έχει για βοηθό του τον κ.Περγαντά ο οποίος και θα αναλάβει την υπόλοιπη Περιφέρεια, αφού ο Νομάρχης της Εύβοιας δεν έχει και δεν θέλει να ασχοληθεί με «αυτούς». Παράλληλα η κα Μπατζελή αντιμέτωπη με την «πύρινη ρομφαία» του GAP με συνοπτικές διαδικασίες έφυγε από Υπουργός γιατί δείλιασε και δεν θέλησε να αντιμετωπίσει τους πολίτες της Στερεάς & Εύβοιας.
Υπάρχει έστω και ένας πολίτης που δεν εξοργίζεται με όλα αυτά;
 Αυτές είναι οι συμπεριφορές που βγάζουν τους Έλληνες έξω από τα ρούχα τους και καταγγέλλουν τους πολιτικούς. Άνθρωποι αγκιστρωμένοι και παγιδευμένοι στην εξουσία διαθέσιμοι για πάσα χρήση, Δήμαρχοι ή ότι άλλο προκύψει!
 Δεν είναι αυτοί οι πολιτικοί που ψάχνει σήμερα ο Ελληνικός λαός γιατί δεν είναι αυτοί που μπορούν να δώσουν λύσεις στα σημαντικά μας προβλήματα. Άλλο μοντέλο ψάχνουμε ανθρώπους με δυναμισμό και σφρίγος. Ανθρώπους με απόθεμα προσφοράς και έργου. Ικανά και πρόθυμα αυτοδιοικητικά στελέχη που ονειρεύονται και ελπίζουν για τον τόπο τους και όχι άπραγους και αποστειρωμένους ινστρούχτορες.

 


 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας