Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Στους Επιθεωρητές Περιβάλλοντος τα βαρέλια με απόβλητα στο Παρασκεύορεμα του Δήμου Κηρέως. Η Νομαρχία ανταποκρίθηκε άμεσα στην καταγγέλια του kireas.org. 

Στις 5 Σεπτεμβρίου ο kireas.org κατήγγειλε στην διεύθυνση Περιβάλλοντος και τον τύπο, την ύπαρξη δεκάδων μισό-θαμμένων βαρελιών με απόβλητα στην θέση Παρασκεύορεμα του δήμου Κηρέως. Τα βαρέλια είναι σε κατάσταση οξείδωσης και απελευθερώνουν ένα δύσοσμο υγρό δημιουργώντας σοβαρές ανησυχίες για τη ρύπανση των υπόγειων υδάτων και των υδάτων του ποταμού Κηρέα. Το θέμα πήρε ευρείς διαστάσεις και τράβηξε την προσοχή τόσο των αρμόδιων υπηρεσιών όσο και των τοπικών και εθνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης.
Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Νομαρχίας Εύβοιας, ανταποκρινόμενη άμεσα στην καταγγελία του kireas.org, με επιστολή της ενημέρωσε ότι με το θέμα ασχολείται η Ειδική Υπηρεσία Επιθεωρητών Περιβάλλοντος (ΕΥΕΠ) του ΥΠΕΚΑ. Η ΕΥΕΠ πραγματοποίησε ήδη τις σχετικές δειγματοληψίες και θα προβεί στην εξυγίανση και αποκατάσταση του χώρου ανάλογα με το βαθμό επικινδυνότητας των αποβλήτων.

πηγή: kireas.org
Δημοφιλή σήμερα

Κλειστή η συρταρωτή γέφυρα Ευρίπου

Κλειστή η συρταρωτή γέφυρα Ευρίπου

17/4/2019
Ο Οργανισμός Λιμένων Νομού Εύβοιας ενημερώνει ότι η γέφυρα του Ευρίπου θα κλείσει ένα χρονικό διάστημα, για τις ανάγκες της ναυσιπλοΐας....
Φέτος το Πάσχα στηρίζουμε τα εμπορικά καταστήματα της Χαλκίδας

Φέτος το Πάσχα στηρίζουμε τα εμπορικά καταστήματα της Χαλκίδας

17/4/2019
Η δημοτική κοινότητα Χαλκίδας καλεί τους Χαλκιδέους πολίτες, ιδιαίτερα κατά την περίοδο των εορτών, να στηρίξουν όσο το δυνατό...
Πρόγραμμα Ιερών ακολουθιών Μεγάλης Εβδομάδος στην πόλη της Χαλκίδος

Πρόγραμμα Ιερών ακολουθιών Μεγάλης Εβδομάδος στην πόλη της Χαλκίδος

18/4/2019
Οι Ακολουθίες του Νυμφίου την Κυριακή των Βαΐων, Μεγ. Δευτέρα, Μεγ. Τρίτη και Μεγ. Τετάρτη θα αρχίζουν στις 19:00....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας