Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Ν.Αρτάκης, Τάσος Πρατσόλης γνωστοποιεί την ένταξη στο ΕΣΠΑ τριών έργων στο Δήμο.

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνουμε στον Αρτακιανό Λαό ότι ο Δήμος μας κατάφερε να εντάξει στο Ε.Σ.Π.Α (Ευρωπαϊκά προγράμματα) 3 σημαντικά έργα:
1) Ολοκλήρωση αποχετευτικού δικτύου λυμάτων Νέας Αρτάκης προϋπολογισμού 2.800.000 ευρώ (αριθμός απόφασης 177599/14-4-2010)
2) Αντικατάσταση σωλήνων αμιάντου ύδρευσης προϋπολογισμού 1.000.315 ευρώ (αριθμός απόφασης 6580/16-09-2010)
3) Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Νέας Αρτάκης προϋπολογισμού 168.345 ευρώ (αριθμός απόφασης 6565/16-9-2010).
Ήδη τα δύο πρώτα βρίσκονται στο στάδιο της δημοπράτησης και για το τρίτο ξεκινούν άμεσα οι διαδικασίες για την δημοπράτησή του.
Είναι σημαντικό ακόμη γιατί επιλέξαμε στα 3 αυτά σημαντικά έργα να κάνουμε προτάσεις για το Ε.Σ.Π.Α.( Ευρωπαϊκά Προγράμματα) και είχαμε 100% επιτυχία στους στόχους μας και στις επιλογές μας και βέβαια στον τομέα αυτό είμαστε πρωτοπόροι στην Εύβοια. Έργα που αλλάζουν πραγματικά τις συνθήκες ζωής της πόλης μας.
 Και βέβαια εδώ θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν ότι στο παρελθόν ήμασταν εντελώς απόντες από τα πιο πλούσια και πιο εύκολα προγράμματα ( 1ο ,2ο ,3ο Κ.Π.Σ.)
 Η επιτυχία αυτή είναι ασφαλώς προϊόν σκληρής δουλειάς και προετοιμασίας. Αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας από 1/1/07 ξεκινήσαμε με εντατικό ρυθμό την εκπόνηση μελετών για τα μεγάλα προβλήματα της πόλης, για να είμαστε έτοιμοι και πρωτοπόροι στις πρώτες προσκλήσεις του Ε.Σ.Π.Α. μιας και το πρόγραμμα αυτό είναι εμπροσθοβαρές.
 Το αποτέλεσμα αυτό δείχνει ότι με σωστή και μεθοδευμένη δουλειά και προετοιμασία, σωστή επιλογή στόχων και τεκμηριωμένες προτάσεις μπορούν να επιλυθούν τα προβλήματα και μάλιστα σε συνθήκες σοβαρής οικονομικής κρίσης.
 Αυτό ήταν το περιεχόμενο της δουλειάς μας στην τετραετία που πέρασε, κόντρα στις αδιέξοδες κραυγές, μικροκομματικές σκοπιμότητες και κοντόφθαλμες αντιλήψεις ορισμένων που συνεχίζουν ακόμη και σήμερα και το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι κακό στην πόλη.
 Ελπίζουμε και απαιτούμε το ίδιο επιτυχημένα και με την ίδια σοβαρότητα να υλοποιηθούν αυτά τα έργα από την νέα δημοτική αρχή που βέβαια ξεκινά για την πόλη μας με σοβαρή «προίκα».

 


 
Δημοφιλή σήμερα

Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα για τον Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλο

Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα για τον Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλο

14/1/2019
Το βράδυ της Κυριακής 13 Ιανουαρίου 2019 εκοιμήθει ο Μητροπολίτης Σιατίστης Παύλο. Το απόγευμα της Δευτέρας 14...
Σε λαϊκό προσκύνημα στη Χαλκίδα το σκήνωμα του Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλου

Σε λαϊκό προσκύνημα στη Χαλκίδα το σκήνωμα του Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλου

14/1/2019
Το σκήνωμα του μακαριστού Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλου θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο...
Τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου του Φάνη Σπανού

Τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου του Φάνη Σπανού

15/1/2019
Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ανακοίνωσε τα ονόματα δύο υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων, από το ψηφοδέλτιο του....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας