Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Ν.Αρτάκης, Τάσος Πρατσόλης γνωστοποιεί την ένταξη στο ΕΣΠΑ τριών έργων στο Δήμο.

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνουμε στον Αρτακιανό Λαό ότι ο Δήμος μας κατάφερε να εντάξει στο Ε.Σ.Π.Α (Ευρωπαϊκά προγράμματα) 3 σημαντικά έργα:
1) Ολοκλήρωση αποχετευτικού δικτύου λυμάτων Νέας Αρτάκης προϋπολογισμού 2.800.000 ευρώ (αριθμός απόφασης 177599/14-4-2010)
2) Αντικατάσταση σωλήνων αμιάντου ύδρευσης προϋπολογισμού 1.000.315 ευρώ (αριθμός απόφασης 6580/16-09-2010)
3) Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Νέας Αρτάκης προϋπολογισμού 168.345 ευρώ (αριθμός απόφασης 6565/16-9-2010).
Ήδη τα δύο πρώτα βρίσκονται στο στάδιο της δημοπράτησης και για το τρίτο ξεκινούν άμεσα οι διαδικασίες για την δημοπράτησή του.
Είναι σημαντικό ακόμη γιατί επιλέξαμε στα 3 αυτά σημαντικά έργα να κάνουμε προτάσεις για το Ε.Σ.Π.Α.( Ευρωπαϊκά Προγράμματα) και είχαμε 100% επιτυχία στους στόχους μας και στις επιλογές μας και βέβαια στον τομέα αυτό είμαστε πρωτοπόροι στην Εύβοια. Έργα που αλλάζουν πραγματικά τις συνθήκες ζωής της πόλης μας.
 Και βέβαια εδώ θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν ότι στο παρελθόν ήμασταν εντελώς απόντες από τα πιο πλούσια και πιο εύκολα προγράμματα ( 1ο ,2ο ,3ο Κ.Π.Σ.)
 Η επιτυχία αυτή είναι ασφαλώς προϊόν σκληρής δουλειάς και προετοιμασίας. Αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας από 1/1/07 ξεκινήσαμε με εντατικό ρυθμό την εκπόνηση μελετών για τα μεγάλα προβλήματα της πόλης, για να είμαστε έτοιμοι και πρωτοπόροι στις πρώτες προσκλήσεις του Ε.Σ.Π.Α. μιας και το πρόγραμμα αυτό είναι εμπροσθοβαρές.
 Το αποτέλεσμα αυτό δείχνει ότι με σωστή και μεθοδευμένη δουλειά και προετοιμασία, σωστή επιλογή στόχων και τεκμηριωμένες προτάσεις μπορούν να επιλυθούν τα προβλήματα και μάλιστα σε συνθήκες σοβαρής οικονομικής κρίσης.
 Αυτό ήταν το περιεχόμενο της δουλειάς μας στην τετραετία που πέρασε, κόντρα στις αδιέξοδες κραυγές, μικροκομματικές σκοπιμότητες και κοντόφθαλμες αντιλήψεις ορισμένων που συνεχίζουν ακόμη και σήμερα και το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι κακό στην πόλη.
 Ελπίζουμε και απαιτούμε το ίδιο επιτυχημένα και με την ίδια σοβαρότητα να υλοποιηθούν αυτά τα έργα από την νέα δημοτική αρχή που βέβαια ξεκινά για την πόλη μας με σοβαρή «προίκα».

 


 
Δημοφιλή σήμερα

Η παιδική ταινία «Tad: Το μυστικό του βασιλιά Μίδα» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η παιδική ταινία «Tad: Το μυστικό του βασιλιά Μίδα» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

22/02/2018
Η παιδική ταινία «Tad: Το μυστικό του βασιλιά Μίδα» έρχεται στον Κινηματογράφο...
Η ταινία «1968» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «1968» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

21/02/2018
Ο Κινηματογράφος ΜΑΓΙΑ movietone ανακοινώνει την έκτακτη προβολή της ταινίας «1968», μόνο τηνς Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018....
Αναβάλλεται η παρουσίαση του βιβλίου της Άννας Λάμπρου

Αναβάλλεται η παρουσίαση του βιβλίου της Άννας Λάμπρου

22/02/2018
Λόγω ξαφνικού προβλήματος που προέκυψε στη συγγραφέα, αναβάλλεται η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της Άννας Λάμπρου....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας