Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρμαρίου, ο Δήμαρχος Μαρμαρίου υπέγραψε το Μνημόνιο Συνεργασίας που αφορά την υποβολή κοινής πρότασης στο Μέτρο 20.1 ‘Ψηφιακές Υπηρεσίες’ του προγράμματος ‘Ψηφιακή Σύγκλιση’ για τον νεοσύστατο Δήμο Καρύστου.
Οι συμφωνηθέντες προτάσεις αφορούν δύο θεματικές ενότητες. Πιο συγκεκριμένα:
Α) «Πολιτισμός – Αθλητισμός» που στόχο έχει την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, καθώς και την ανάδειξη αρχαιολογικών χώρων, μνημείων, τοπικών προϊόντων, τουριστικών και εμπορικών επιχειρήσεων.
Β) «Κοινωνική Πρόνοια» που στόχο έχει την προσφορά υπηρεσιών υγείας, ιδιαίτερα σε απομακρυσμένες περιοχές του Δήμου, μέσω χρήσης νέων τεχνολογιών. Υπηρεσίες τηλεϊατρικής έχουν εφαρμοστεί με επιτυχία σε αρκετές περιοχές της χώρας.
 
Οι νέες τεχνολογίες θα αποτελέσουν σημαντικό σύμμαχο για την οικοδόμηση σύγχρονων, ευέλικτων και αποδοτικότερων διοικητικών δομών ώστε ο νέος Δήμος Καρύστου να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους δημότες. Ως υποψήφιος του νέου Δήμου Καρύστου έχω έλθει σε επαφή με εμπειρογνώμονες της ‘Κοινωνίας της Πληροφορίας’ ώστε να κάνουμε χρήση κάθε εν δυνάμει υπηρεσίας του προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση» (ΕΣΠΑ 2007-2013). Στο πρόγραμμα που θα παρουσιάσω θα αναφερθώ εκτενέστερα σε προγράμματα χρήσης νέων τεχνολογιών και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.
 
 Δημοφιλή σήμερα

Η παιδική ταινία «Tad: Το μυστικό του βασιλιά Μίδα» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η παιδική ταινία «Tad: Το μυστικό του βασιλιά Μίδα» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

22/02/2018
Η παιδική ταινία «Tad: Το μυστικό του βασιλιά Μίδα» έρχεται στον Κινηματογράφο...
Η ταινία «1968» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «1968» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

21/02/2018
Ο Κινηματογράφος ΜΑΓΙΑ movietone ανακοινώνει την έκτακτη προβολή της ταινίας «1968», μόνο τηνς Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018....
Αναβάλλεται η παρουσίαση του βιβλίου της Άννας Λάμπρου

Αναβάλλεται η παρουσίαση του βιβλίου της Άννας Λάμπρου

22/02/2018
Λόγω ξαφνικού προβλήματος που προέκυψε στη συγγραφέα, αναβάλλεται η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της Άννας Λάμπρου....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας