Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Δηλώσεις της Γενικής Γραμματέως της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κας Κατερίνας Διαμαντοπούλου μετά τη συνάντηση με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη κο Κλέαρχο Περγαντά.
Ο Κλέαρχος Περγαντάς στη Γ.Γ. Περιφέρειας Στ.Ελλάδας
Ο Κλέαρχος Περγαντάς στη Γ.Γ. Περιφέρειας Στ.Ελλάδας

 Συνάντηση με τη Γενική Γραμματέα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κα Κατερίνα Διαμαντοπούλου είχε σήμερα ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης κος Κλέαρχος Περγαντάς.
 Αμέσως μετά η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κα Κατερίνα Διαμαντοπούλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Επισκέφθηκε σήμερα το γραφείο μου στην Περιφέρεια ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης κος Κλέαρχος Περγαντάς για να ενημερωθεί για όλα τα θέματα που αφορούν στην Περιφέρεια, τα προβλήματα και τις λύσεις που έχουν δρομολογηθεί, τα έργα που είναι σε εξέλιξη, καθώς και την απορρόφηση των δράσεων που υλοποιεί η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας μέσω του ΕΣΠΑ η οποία είναι υψηλότερη σε σχέση με τον Εθνικό Μέσο Όρο.
Ο κος Περγαντάς είναι ένας επιτυχημένος και έμπειρος αυτοδιοικητικός, με τον οποίο έχουμε συζητήσει πολλές φορές για τα θέματα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και έχουμε λάβει και κάποιες δικές του προτάσεις που υλοποιούμε ενώ περιμένουμε να συζητήσουμε και άλλα θέματα που αφορούν όχι μόνο στην Βοιωτία αλλά όλη την Περιφέρεια».
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας