Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Την προηγούμενη εβδομάδα, διαπιστώθηκε δυσλειτουργία της ιστοσελίδας του Δήμου Χαλκιδέων, λόγω επίθεσης «κακόβουλου» λογισμικού.

Άμεσα καλέστηκε η αρμόδια εταιρία που διαχειρίζεται τη σελίδα, η οποία και «καθάρισε» το λογισμικό που δημιούργησε το πρόβλημα από τους ιούς, οπότε και δεν υπάρχει κίνδυνος πλέον για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας του Δήμου Χαλκιδέων. Συγκεκριμένα, η κακόβουλη αυτή παρέμβαση έγινε από την πύλη επικοινωνίας των πολιτών με το Δήμο Χαλκιδέων. Παρ’ ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, εντούτοις παραμένει η επισήμανση της Google, ότι η σελίδα δεν είναι ασφαλής. Σε ενημέρωση που είχαμε από την εταιρία, επειδή αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά, γίνεται προσπάθεια επικοινωνίας με τη google, ώστε να διαπιστωθεί ότι η σελίδα είναι ασφαλής, προκειμένου να άρει την παραπάνω επισήμανση.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Δήμος Χαλκιδέων έχει κάνει προσπάθεια ενημέρωσης των πολιτών μέσω του διαδικτύου, για δράσεις και παρεμβάσεις που γίνονται στην πόλη και έχει καταφέρει να αναπτύξει μια καλή επικοινωνία με τους πολίτες. Δημιουργεί, λοιπόν ερωτηματικά, τι σκοπούς εξυπηρετεί η επίθεση που δέχτηκε η ιστοσελίδα και τι στόχο είχαν οι δημιουργοί του ιού.
Δημοφιλή σήμερα

Αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι από τη Δημοτική Χορωδία «Δώδεκα Απόστολοι» στην Αρτάκη

Αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι από τη Δημοτική Χορωδία «Δώδεκα Απόστολοι» στην Αρτάκη

22/9/2018
Την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε συναυλία με τη δημοτική χορωδία «Δ...
Ο Μητροπολίτης Χαλκίδος στην μικρή Ενορία της Γαλατσώνας Ιστιαίας

Ο Μητροπολίτης Χαλκίδος στην μικρή Ενορία της Γαλατσώνας Ιστιαίας

24/9/2018
Από νωρίς το πρωί οι λιγοστοί κάτοικοι του χωριού, με τον ιερέα τους π. Ιωάννη Σούρα, προσήλθαν στον Ιερό Ναό, ώστε να υ...
Πανηγυρίζει για δεύτερη φορά ο Όσιος Ιωάννης ο Ρώσος στο Προκόπι

Πανηγυρίζει για δεύτερη φορά ο Όσιος Ιωάννης ο Ρώσος στο Προκόπι

24/9/2018
Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018, εορτάζει τη δεύτερη ετήσια Πανήγυρη του, το Ιερό Προσκύνημα του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου, σ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας