Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτή Στερεάς Ελλάδας συγκροτήθηκε σε σώμα. Πρόεδρος ο Γιώργος Μητροπέτρος.
Γιώργος Μητροπέτρος.
Γιώργος Μητροπέτρος.

Συνήλθαν τα μέλη του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΚΑ-ΣΤΕ στα γραφεία της που βρίσκονται στη οδό Δ. Βασιλείου 1 στη Χαλκίδα, μετά από πρόσκληση του πλειοψηφίσαντος συμβούλου Γιώργου Μητροπέτρου, με μοναδικό θέμα την συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ.

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν όλα τα νεοεκλεγμένα μέλη.
Μετά από διαλογική συζήτηση και τις εκατέρωθεν ευχές για καλή και δημιουργική θητεία και μετά από προτάσεις το Δ.Σ. ομόφωνα αποφάσισε και προέβη στη κατανομή αξιωμάτων όπως παρακάτω:

1. Γιώργος Δ. Μητροπέτρος Πρόεδρος
2. Χρύστα Δ. Δημαρέλου Γενική Γραμματέας
3. Γιώργος Ι. Φραντζής Αντιπρόεδρος
4. Θέμης Ρέμπελος Ταμίας
5. Γιώργος Κρητικός Υπεύθ. Δημοσίων Σχέσεων
6. Σοφία Χαινά Μέλος
7. Γιώτα Γροντή -//-
8. Αλέξης Καραμάνος -//-
9. Φούλη Μαντζάνα -//-

 Μετά την ολοκλήρωση του θέματος της κατανομής των αξιωμάτων, τόσο ο Πρόεδρος, όσο και όλα τα μέλη του Δ.Σ. διατύπωσαν σκέψεις και προβληματισμούς για την περαιτέρω ενίσχυση της Ένωσης, καθώς επίσης και για την οργανωτική και αποδοτική πορεία της δράσης της.
Από τους πρώτους στόχους, ομόφωνα, διατυπώθηκε η άποψη ότι θα είναι η διαρκής και με κάθε μέσο ενημέρωση των καταναλωτών για τα δικαιώματά τους, τα οποία θα πρέπει να ασκούν χωρίς κανένα κώλυμα.

Επίσης η οργάνωση της υποδοχής των παρατηρήσεων και καταγγελιών των μελών- καταναλωτών και η περαιτέρω επεξεργασία και προώθησή τους, ώστε να υπάρχει ουσιαστική και αποτελεσματική αντιμετώπισή τους.
Στο αμέσως επόμενο Δ.Σ. την ερχόμενη εβδομάδα θα συζητηθούν όλα αυτά τα θέματα ώστε να ενημερωθούν τα μέλη και όλοι οι καταναλωτές.

Τέλος το νέο Δ.Σ. απευθύνει μήνυμα συσπείρωσης όλων των πολιτών-καταναλωτών στην Ένωσή τους, ώστε όλοι μαζί να είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε την ζούγκλα της αγοράς.

 
Δημοφιλή σήμερα

Αλλάζει η ώρα την Κυριακή 28 Οκτωβρίου

Αλλάζει η ώρα την Κυριακή 28 Οκτωβρίου

22/10/2018
Μια ώρα πίσω θα πρέπει να γυρίσουμε τα ρολόγια μας την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018, καθώς η ώρα αλλάζει από θερινή σε χειμερινή....
Πρόγραμμα εορτασμού 28ης Οκτωβρίου 2018 στην Χαλκίδα

Πρόγραμμα εορτασμού 28ης Οκτωβρίου 2018 στην Χαλκίδα

22/10/2018
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018, θα πραγματοποιηθεί η μαθητική παρέλαση στην παραλία της Χαλκίδας....
Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων ο Γιάννης Μπάκας

Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων ο Γιάννης Μπάκας

23/10/2018
Την απόφασή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Χαλκιδέων στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου ανακοίνωσε ο δικηγόρος Γιάννης Μπάκας....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας