Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
"Ο Σταμάτης Γκάβαλης έχει πλήρη άγνοια των περιβαλλοντικών θεμάτων της Εύβοιας", απαντάει ο Κλέαρχος Περγαντάς στον Στ.Γκάβαλη, για όσα υποστήριξε περί της ρύπανσης του Ασωπού. Συγκεκριμένα, ο κ.Περγαντάς αναφέρει σε ανακοίνωσή του:  
Ο Κλέαρχος Περγαντάς υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας με τη στήριξη του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Ο Κλέαρχος Περγαντάς υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας με τη στήριξη του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Με την ξεπερασμένη συνταγή της παραπληροφόρησης, και με ανέξοδες κορώνες, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας με το συνδυασμό του κ. Χειμάρα, κ. Σταμάτης Γκάβαλης, σε ρόλο λαϊκού δικαστή και Δον – Κιχώτη του περιβάλλοντος, επιδόθηκε σε ένα ρεσιτάλ ασάφειας, ανακρίβειας και αυθαίρετων συμπερασμάτων, προσπαθώντας ανεπιτυχώς να πλήξει το Νομάρχη Βοιωτίας και Υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχο Περγαντά.
Αναφερόμενος στα περιβαλλοντικά ζητήματα της Εύβοιας, ανακαλύπτει την Αμερική, ο κ. Γκάβαλης, το 2010, και μάλιστα μέσω εκτενούς δημοσιεύματος της Εφημερίδας «Τα ΝΕΑ», από το οποίο απομόνωσε μια και μοναδική πρόταση, παραποιώντας το εντελώς. Το όψιμο ενδιαφέρον του και η συλλογιστική του «φρέσκου αέρα» στη δήλωσή του, δεν πείθουν κανέναν και παραπέμπουν σε αυθόρμητους συνειρμούς :
- Ο κ. Γκάβαλης, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας με το συνδυασμό του κ. Χειμάρα, θα όφειλε να γνωρίζει τα περιβαλλοντικά ζητήματα του Νομού σε βάθος και από «πρώτο χέρι» και όχι από δημοσιεύματα. Θα όφειλε όχι μόνο να τα γνωρίζει εδώ και χρόνια, αλλά και να πρωτοστατεί στις διαρκείς προσπάθειες και παρεμβάσεις που γίνονται για την επίλυσή τους. Αν μη τι άλλο εκεί θα είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον κ. Περγαντά και να παρακολουθεί τις εξελίξεις.
- Επίσης, ο κ. Γκάβαλης, θα όφειλε να γνωρίζει ότι στην περιοχή των Μεσσαπίων βρίσκονται ορυχεία της ΛΑΡΚΟ. Δυστυχώς τα περιβαλλοντικά προβλήματα δεν έχουν διαλέξει ως τόπο μόνιμης διαμονής τη Βοιωτία!
 
Με την απαράδεκτη, προκλητική και συκοφαντική δήλωσή του, ο κ. Γκάβαλης ρίχνει τις μάσκες. Αποκαλύπτει δε περίτρανα, πως σε ότι τον αφορά, η εκλογική αναμέτρηση με πολιτικούς όρους και η αντιπαράθεση με επιχειρήματα, «βούλιαξαν» στα νερά του Νότιου Ευβοϊκού. Ίσως και του Βόρειου!Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας