Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Θανάσης Χειμάρας σε Ερέτρια, Αμάρυνθο και Αυλωνάρι.
Ο Θ.Χειμάρας με την Δήμαρχο Ερέτριας
Ο Θ.Χειμάρας με την Δήμαρχο Ερέτριας
Την Ερέτρια επισκέφθηκε το πρωί της Κυριακής 10 Οκτωβρίου 2010, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Θανάσης Χειμάρας. Ξεκίνησε από το Δημαρχείο Ερέτριας, όπου τον υποδέχθηκε εγκάρδια η Δήμαρχος Αμφιτρίτη Αλιμπαντέ.
Η Δήμαρχος Ερέτριας μεταξύ άλλων έθεσε υπ’ όψιν του κ. Χειμάρα δυο από τα σημαντικά θέματα που αφορούν την Ερέτρια και θα τον απασχολήσουν σύντομα, την υλοποίηση του Βιολογικού Καθαρισμού και τη χρηματοδότηση για την υλοποίηση της ολοκληρωθείσας μελέτης για την αντικατάσταση του Δικτύου Ύδρευσης.
Ανταπαντώντας ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Χειμάρας σημείωσε ότι είχε ακούσει από πριν καλά λόγια για τη δράση της Δημάρχου Ερέτριας, και ανέφερε: «Πρέπει πρώτα να δούμε τα προβλήματα και την ανάπτυξη…» και συνέχισε: «…και να βρούμε λύσεις με στενή συνεργασία και επαγγελματική δουλειά. Τέτοια ομορφιά, όπως στην Ερέτρια, πρέπει να αξιοποιηθεί. Ο τόπος θα πάει μπροστά όταν πρώτος και δεύτερος βαθμός Αυτοδιοίκησης συνεργαστούν στενά στη λύση των προβλημάτων…»
Στη συνέχεια, ο κ. Χειμάρας πέρασε από την αγορά της Ερέτριας όπου είχε τη ευκαιρία να συναντήσει πολλούς πολίτες και να τους ακούσει, συνοδευόμενος από τον Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Σταμάτη Γκάβαλη και στελέχη του Συνδυασμού «ΜΑΖΙ για τη Στερεά Ελλάδα της Ανάπτυξης».
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κ. Χειμάρας επισκέφθηκε τη αγορά της Αμαρύνθου και συναντήθηκε με τον υποψήφιο Δήμαρχο του νέου διευρυμένου Δήμου Ερέτριας κ. Βασίλη Βελέντζα ο οποίος τον συνόδευε σε όλη την περιδιάβασή του στο Δήμο Αμαρυνθίων.
Στο τέλος της ημέρας ο κ. Χειμάρας επισκέφθηκε το Αυλωνάρι, συνοδευόμενος από μεγάλη ομάδα στελεχών του Συνδυασμού του, όπου ήρθε σε επαφή με πολλούς πολίτες της Εύβοιας, ενώ επισκέφθηκε τα εκλογικά κέντρα όλων των υποψηφίων Δημάρχων Κούκη, Παπαναστασίου, Θωμά και Σιαγιάννη του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου και συναντήθηκε με τους υποψηφίους Δημάρχους κ.κ. Παπαναστασίου και Κούκη με τους οποίους αντάλλαξε ευχές για δύναμη και καλό αγώνα.Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας