Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Ο Συνδυασμός "ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΥΡΙΠΟΥ" με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Φραντζή με ανακοίνωση διευκρινίζουν τα περί στήριξης της κίνησης απο πολιτικούς φορείς.
Γ.Φραντζής
Γ.Φραντζής
Δημοσιεύθηκαν σε ορισμένες εφημερίδες και άλλα μέσα η στήριξή μας από ορισμένους πολιτικούς φορείς. Ασφαλώς κάθε πολιτικό κόμμα έχει δικαίωμα να υποστηρίξει όποιον θέλει εφόσον εκφράζεται από την διακήρυξη και τα κείμενα του. Όμως ορισμένες φορές ο τρόπος που δημοσιεύεται η στήριξη αυτή δημιουργεί συγχύσεις. Έτσι έγινε και με την δημοσιοποίηση της στήριξης της κίνησής μας από κάποιους πολιτικούς φορείς. Κάποιοι προσέτρεξαν αμέσως να μας εντάξουν σε κάποιον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο.
 
Προς κάθε κατεύθυνση διευκρινίζουμε ότι:
 
Η κίνησή μας είναι μια αυθεντική κίνηση πολιτών χωρίς καμιά κομματική εξάρτηση που λειτουργεί με όρους άμεσης δημοκρατίας, με σύνθεση των διαφορετικών απόψεων και συναίνεση. Δημιουργήθηκε από ενεργούς πολίτες με παρουσία στα κινήματα πολιτών για τα κοινωνικά και περιβαλλοντικά προβλήματα.
Οι φίλοι της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΥΡΙΠΟΥ είναι πολίτες χωρίς ιδεολογικές περιχαρακώσεις και μπορεί να ανήκουν σε ένα πολιτικό χώρο ή να είναι ανέντακτοι.
Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΥΡΙΠΟΥ δεν συνεργάζεται με κανέναν πολιτικό φορέα. Όποιος πολίτης, φορέας, συλλογικότητα θέλει να εκφράσει την υποστήριξή του προς την κίνησή μας είναι ελεύθερος να το κάνει αλλά το ξεκαθαρίζουμε απόλυτα. Με κανέναν δεν έχουμε καμιά προνομιακή σχέση. Δεν υπάρχει εκπροσώπηση κανενός φορέα στην κίνησή μας και οι φίλοι της κίνησης παρίστανται στις εργασίες της κίνησης ως φυσικά πρόσωπα εκπροσωπώντας μόνο τον εαυτό τους.
Ο επικεφαλής της κίνησής μας Γιώργος Φραντζής, σύμφωνα με την δήλωσή του στην συνέλευση της ανακήρυξής του, δεν ανήκει σε κανέναν πολιτικό φορέα.
Όποιος πολιτικός φορέας θέλει να εκφράσει την υποστήριξη του στην κίνησή μας, είναι καλοδεχούμενος, αλλά ζητούμε στην ανακοίνωση στήριξης να διευκρινίζει ότι δεν αποτελούμε έναν δικό του συνδυασμό.
 
Καταλαβαίνουμε ότι επειδή δεν είχαμε στο παρελθόν αυθεντικές κινήσεις πολιτών χωρίς κομματικές ή άλλες εξαρτήσεις να δημιουργούνται κάποιες συγχύσεις, αλλά κάποια στιγμή έπρεπε να γίνει. Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΥΡΙΠΟΥ φιλοδοξεί να είναι ένα τέτοιο εγχείρημα.
 
 Δημοφιλή σήμερα

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

4/6/2018
Η Συνάντηση του Σταύρου Ξαρχάκου με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ήταν τελικά, η συνάντηση που ζητούν όλοι και αυτήν την χρονιά! ...
Νέες θέσεις εργασίας σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

Νέες θέσεις εργασίας σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

13/6/2018
Το νέο φροντιστήριο Πουκαμισάς στον Ωρωπό αναζητά διδακτικό προσωπικό για άμεση πρόσληψη....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας