Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Στην Άμφισσα περιόδευσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος Περγαντάς με την βουλευτή Φωκίδας κα. Αφροδίτη Παπαθανάση και την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη και πρώην δήμαρχο Άμφισσας κα. Γιώτα Γαζή.
Ο Κλ.Περγαντάς σε ΕΑΣ
Ο Κλ.Περγαντάς σε ΕΑΣ
Αρχικά ο κ. Περγαντάς είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Άμφισσας κ. Ασημάκη Ασημακόπουλο και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου κατά τη διάρκεια της οποίας ετέθησαν τα βασικά ζητήματα που απασχολούν το δήμο ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην δημιουργία υποδομών.
Ο κ. Περγαντάς μεταξύ άλλων δεσμεύθηκε ότι ως Περιφερειάρχης θα προχωρήσει το συντομότερο δυνατόν στη δρομολόγηση της επίλυσης του προβλήματος των σφαγείων και του βιολογικού καθαρισμού.
Παράλληλα αναδείχθηκε η ανάγκη επαναοριοθέτησης του Δελφικού Τοπίου, η ολοκλήρωση του κτηρίου των ΤΕΙ και η βελτίωση του δρόμου προς το χιονοδρομικό κέντρο.
Στη συνέχεια ο υποψήφιος Περιφερειάρχης συναντήθηκε με το νομάρχη κ. Νίκο Φουσέκη και μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου.
Στη συνάντηση χαρακτηρίσθηκε σαν έργο προτεραιότητας η ολοκλήρωση των μελετών και η κατασκευή του οδικού άξονα Θερμοπύλες – Άμφισσα – Ιτέα – Αντίρριο ενώ επισημάνθηκε και η ανάγκη υλοποίησης προγραμμάτων ανάπτυξης αγροτικών και ορεινών χώρων LEADER και ΟΠΑΑΧ .
Ακολούθως στη συνάντηση με τον κ. Διοικητή του νοσοκομείου Λαμίας και τα μέλη του Δ.Σ. το θέμα που κυριάρχησε ήταν η στελέχωση του με το κατάλληλο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό καθώς επίσης και η δικτύωση των υπηρεσιών υγείας σε επίπεδο περιφέρειας. Επίσης ζητήθηκε η ολοκλήρωση της μηχανογράφησης και η επέκταση του κτηρίου για τη στέγαση του φαρμακείου.
Στη συνάντηση με τον κ. Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου απασχόλησαν τα ζητήματα των υποδομών και της ανάπτυξης ενώ στη συνάντηση με τον κ. Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών τέθηκε το θέμα της πιστοποίησης της ελιάς.
Παράλληλα τονίστηκε ότι πρέπει άμεσα να γίνει η δημοπράτηση της κατασκευής αρδευτικού συστήματος του κάμπου της Άμφισσας προϋπολογισμού 37 εκατομμυρίων ευρώ με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Αλέξανδρος Μπαλτατζής».
«Η Άμφισσα και γενικότερα η Φωκίδα είναι μια εξαιρετικά προνομιακή περιοχή, πλούσια σε ιστορικούς και πολιτιστικούς πόρους. Εμείς τα πλεονεκτήματα της Φωκίδας μπορούμε και θα τα μετατρέψουμε σε αναπτυξιακή προοπτική», τόνισε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Κλέαρχος Περγαντάς μετά τις συναντήσεις.Δημοφιλή σήμερα

Το Θέατρο Χαλκίδας παρουσιάζει την «Ελένη» του Ευρυπίδη

Το Θέατρο Χαλκίδας παρουσιάζει την «Ελένη» του Ευρυπίδη

23/6/2018
Το Θέατρο Χαλκίδας στο πλαίσιο του bio-Mechanical Festival 2018 παρουσιάζει την τραγωδία του Ευριπίδη Ελένη σε σκηνοθεσία Γιάννη Κατσάνου, σ...
Αγροτικό Κέντρο Έρευνας Καινοτομίας και Εφαρμογών ιδρύει ο Δήμος Χαλκιδέων

Αγροτικό Κέντρο Έρευνας Καινοτομίας και Εφαρμογών ιδρύει ο Δήμος Χαλκιδέων

22/6/2018
Με την υπογραφή του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελου Αποστόλου, παραχωρήθηκε στον Δήμο Χαλκιδέων...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας