Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Συνεργασία του επικεφαλής του Συνδυασμού Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών «Αλλαγή Φοράς», Σάκη Κουκουβίνου, με το συνδυασμό "Γέφυρα στο μέλλον", του υποψήφιου Δημάρχου Χαλκίδας, Θανάση Ζεμπίλη, καθώς και συμμετοχή του Π.Γρηγορίου στο ψηφοδέλτιο.
Θανάσης Ζεμπίλης και Σάκης Κουκουβίνος
Θανάσης Ζεμπίλης και Σάκης Κουκουβίνος

Με γνώμονα την ανάπτυξη του νέου Δήμου Χαλκίδας, που προκύπτει από τον Καλλικράτη και την ανάγκη συμμαχίας δυνάμεων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των πολιτών, την Πέμπτη 14/10/2010 σε συνάντηση που είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκίδας, Θανάσης Ζεμπίλης, με τον επικεφαλής του συνδυασμού της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών «Αλλαγή Φοράς», Σάκη Κουκουβίνο, επετεύχθη η συνεργασία των δυο Συνδυασμών.
Ο Συνδυασμός «γέφυρα στο μέλλον» Ανανέωση-Συνεργασία-Ανάπτυξη, με χαρακτηριστικά καθαρά αυτοδιοικητικά, βασίζεται στη προγραμματική σύγκλιση, σε ζητήματα των δημοτών και την υλοποίηση έργων βελτίωσης της καθημερινότητάς τους.
Η σύγκλιση απόψεων με την Ανεξάρτητη Κίνηση «Αλλαγή Φοράς» αποτελούν για όλους μας προτεραιότητες για τη νέα τετραετία και είναι σημαντικό ότι όλοι μαζί θα δουλέψουμε και θα διεκδικήσουμε ένα σύγχρονο, δυνατό Δήμο που θα απαντά στα προβλήματα του μέλλοντος.
Στο πλαίσιο αυτό και ως συνεργαζόμενοι, ο Σάκης Κουκουβίνος θα συμμετέχει ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Δ/Δ Ανθηδώνας), ο Νίκος Τρινταφύλλου ως υποψήφιος Δ.Σ. (Δ/Δ Χαλκίδας) και ο Δημήτρης Αθηναίος ως υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος Ανθηδώνας.

Ευχαριστήρια Θανάση Ζεμπίλη
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκίδας, Θανάσης Ζεμπίλης, ευχαριστεί θερμά τον Παναγιώτη Γρηγορίου, ο οποίος διετέλεσε κατά την τρέχουσα περίοδο, Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό της μείζονος αντιπολίτευσης, για τη συμμετοχή του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, ως υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος Χαλκίδας, με το συνδυασμό «γέφυρα στο μέλλον» Ανανέωση-Συνεργασία-Ανάπτυξη.

Επίσης ο κ. Ζεμπίλης, ευχαριστεί όλους τους συμπολίτες του νέου διευρυμένου Δήμου Χαλκίδας, που εξέφρασαν την επιθυμία τους για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «γέφυρα στο μέλλον» Ανανέωση – Συνεργασία – Ανάπτυξη, αλλά βάσει του νόμου, υπήρχε περιορισμός ως προς τον αριθμό των υποψηφίων, καθώς εξαντλήθηκε η δυνατότητα συμμετοχής 143 δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων.
Είναι όμως σημαντικό, σε μια περίοδο απαξίωσης της πολιτικής, που συμπολίτες μας εξέφρασαν τη θέληση και την επιθυμία, για συμμετοχή και προσφορά στα κοινά του νέου διευρυμένου Δήμου Χαλκίδας.

 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας