Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Οι Οικολόγοι Πράσινοι της Εύβοιας με ανακοίνωσή τους δηλώνουν τη στήριξή τους στην υποψήφια Περιφερειάρχισσα, Δέσποινα Σπανούδη και στον υποψήφιο Δήμαρχο, Γιώργο Φραντζή. Συγκεκριμένα αναφέρουν:

Οι Οικολόγοι Πράσινοι Εύβοιας, βρεθήκαμε για πρώτη φορά ενώπιον αυτοδιοικητικών εκλογών, σε μία πολύ δύσκολη εποχή για την κοινωνία αλλά και για την τοπική αυτοδιοίκηση. Πιστεύουμε όμως, ότι η απογοήτευση που ως πολίτες νιώθουμε από την επίθεση που γίνεται στην οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική ισορροπία, δεν πρέπει να γίνει παραίτηση, αλλά διεκδίκηση για την βελτίωση της ζωής μας. Η αυτοδιοίκηση, κατ' εξοχήν θεσμός του ενεργού πολίτη, μας δίνει ακριβώς τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε, να προτείνουμε την πράσινη αντίληψη για τα συλλογικά αγαθά, για την έξοδο από το οικονομικό και κοινωνικό τέλμα και για την προστασία του περιβάλλοντος. Με την σκέψη σε ένα αληθινά πράσινο μοντέλο ήπιας ανάπτυξης για τον τόπο μας και με την ανάγκη να συνεισφέρουμε σε ανεξάρτητες αυτοδιοικητικές προσπάθειες, που υπερβαίνουν τους κομματικούς εναγκαλισμούς και εκφράζουν την ελπίδα των ενεργών πολιτών, χαιρετίζουμε τις υποψηφιότητες των μελών μας στην Εύβοια:


Στις Περιφερειακές Εκλογές με το Αυτοδιοικητικό Κίνημα Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (επικεφαλής Δέσποινα Σπανούδη)
Στον δήμο Χαλκίδας με την Πολιτεία Ευρίπου (επικεφαλής Γιώργος Φραντζής)

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας, σε όλη την Εύβοια, να συμμετάσχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές και να επιλέξουν συνδυασμούς με κριτήριο τις πράσινες αξίες, την οικολογία και την αλληλεγγύη.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας