Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ενδιαφέρουσα η άποψη του κ.Βασίλη Σιάνου για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, όπου θέτει το ερώτημα: "Ενεργοί πολίτες στην κοινωνία ή αδρανείς αυτουργοί στην αποτυχία";
Από τις εκλογές αυτές ας ελπίσουμε ότι δεν θα βγουν, για άλλη μια φορά, λαβωμένοι οι λίγοι αυτοί άνθρωποι της πολιτικής που πραγματικά αγαπούν τον τόπο μας και προσπαθούν για το καλό του.
 
Ας ελπίσουμε ότι ο κόσμος θα επιβραβεύσει επιτέλους την ειλικρίνεια, την εντιμότητα και την αξιοπιστία γιατί θεωρώ ότι, αν και οι περισσότεροι απο εμάς λόγω των προσωπικών μας προβλημάτων, απαξιώνουν οτιδήποτε περικλείει τα συνθετικά "ΕΚΛΟΓ....." ή "ΠΟΛΙΤΙΚ...", οι εκλογές αυτές καθορίζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό το μέλλον των τοπικών κοινωνιών.
 
Επίσης θεωρώ ότι όλοι εμείς που ισχυριζόμαστε ότι ασχολούμαστε με την πολιτική (δηλαδή με τα κοινά κατα την αρχαιοελληνική γλώσσα και όχι με τη μάσα κατά την νεολληνική) πρέπει να πείσουμε κυρίως τους νεώτερους να μην απέχουν απ' τις εκλογές. Αντιθέτως να συμμετέχουν γιατί μόνο έτσι μπορούμε να πολεμήσουμε όλα αυτά που κατηγορούμε στην πολιτκή.
 
Το επιχείρημα "Μην ασχολείσθε, όλοι κλέφτες είναι και δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα και ποτέ" εφευρέθηκε από τους αυτούς που θέλουν να αδρανοποιήσουν - να κοιμήσουν το υγιές κομμάτι της κοινωνίας για να ασχολούνται μόνο τα λαμόγια και οι πολιτικοί απατεώνες.
 
Ας τους πείσουμε λέγοντας αλήθειες και όχι ψέμματα. Οι νέοι καταλαβαίνουν πολύ περισσότερα από όσα πιστεύουμε.
 
Όταν δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική τιμωρείς το εαυτό σου να σε διοικούν οι ανίκανοι και οι απατεώνες. (ΠΛΑΤΩΝ)
 Δημοφιλή σήμερα

Ακτοπλοϊκή σύνδεση Δήμου Καρύστου με τις Κυκλάδες

Ακτοπλοϊκή σύνδεση Δήμου Καρύστου με τις Κυκλάδες

20/3/2019
Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Ναυτιλίας για την σύνδεση με τα νησιά των Κυκλάδων και την Κάρυστο....
Η ταινία «Εμείς» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «Εμείς» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

21/3/2019
Η ταινία «Εμείς» έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone από την Πέμπτη 21 έως και την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας