Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο Ιωάννης Τριμίντζιος, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το Συνδυασμό του Χρήστου Παγώνη, μιλάει αποκλειστικά στο eviaportal.gr για την επιλογή του να κατέβει στις εκλογές και το πως βλέπει ο ίδιος σαν πολίτης και πολιτικός την ανάπτυξη του νέου Δήμου Χαλκίδας.
Ιωάννης Τριμίντζιος
Ιωάννης Τριμίντζιος

Βιογραφικό Σημείωμα του Ιωάννη Τριμίντζιου
Έχω γεννηθεί το έτος 1959 στην Ασπροκκλησιά Τρικάλων. Είμαι δικηγόρος στην Χαλκίδα από το 1983 και είμαι παντρεμένος με την επίσης δικηγόρο Μαρία Τσεσμελή που κατάγεται από τον Ταξιάρχη Ιστιαίας και έχουμε δύο παιδιά τον Γιώργο ηλικίας 13 ετών και τον Άγγελο 18 μηνών.

Eviaportal.: Για ποιους λόγους πήρατε την απόφαση να κατέλθετε στις εκλογές;
Γιάννης Τριμίντζιος: Κατέρχομαι στις εκλογές διότι αισθάνομαι ότι με την εμπειρία και τις γνώσεις μου, μπορώ να συνεισφέρω στην προσπάθεια του σήμερα υποψηφίου και αύριο Δημάρχου, Χρήστου Παγώνη, για να οδηγήσει την πόλη στην νέα εποχή του 21ου αιώνα.

Eviaportal.: Πώς σχολιάζετε το γεγονός ότι αρκετά στελέχη του ΠΑΣΟΚ προσχώρησαν στο Συνδυασμό του Θ.Ζεμπίλη, μετά την απόσυρση του Δ.Αναγνωστάκη από τις εκλογές;
Γιάννης Τριμίντζιος: Ο καθένας με τις πράξεις του, όχι μόνο στην πολιτική αλλά και στην ζωή του, γράφει καθημερινά την ιστορία του. Όλοι θα κριθούμε όταν έλθει το πλήρωμα του χρόνου και ο καθένας θα πληρώσει το αναλογούν τίμημα.

Eviaportal.: Για σας τι αποτελεί προτεραιότητα, εφόσον εκλεγεί ο Συνδυασμός σας για το Δήμο Χαλκίδας;
Γιάννης Τριμίντζιος: Θεωρώ ότι η πρώτη προτεραιότητα της καινούργιας δημοτικής αρχής, είναι η οργάνωση των υπηρεσιών του ενιαίου πλέον Δήμου και των δημοτικών επιχειρήσεων, για να μπορεί ο Δήμος να ανταποκριθεί στις καθημερινές συναλλαγές του και να εξυπηρετεί τους πολίτες χωρίς καθυστερήσεις και γραφειοκρατία.

Eviaportal.: Ποια θεωρείτε ότι είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η νέα Δημοτική Αρχή του Καλλικρατικού Δήμου Χαλκίδας;
Γιάννης Τριμίντζιος: Το σημαντικότερο πρόβλημα, όσον αφορά τον ίδιο τον Δήμο, εκτός από οργάνωση των υπηρεσιών του, είναι η ΔΕΥΑΧ με το τεράστιο οικονομικό έλλειμμα το οποίο έχει και είναι αποτέλεσμα της κάκιστης διαχείρισης της απερχόμενης δημοτικής αρχής η οποία παρέλαβε το έτος 2004 μια υγιή επιχείρηση και με την πολιτική των ρουσφετιών και της παρέας την κατάντησε προβληματική επιβαρύνοντας τους πολίτες και την πόλη.
Όσον αφορά γενικότερα την περιοχής μας κατά την γνώμη μου η ανεργία είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Εμείς αν είμαστε δημοτική αρχή θα δρομολογήσουμε δράσεις και επιχειρήσεις κυρίως στον τομέα του περιβάλλοντος, της διαχείρισης απορριμμάτων και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, από κοινού με άλλους Δήμους, αλλά και με ιδιώτες στα πλαίσια των ΣΔΙΤ για την δημιουργία θέσεων εργασίας στην περιοχή. Ακόμα ο Δήμος μπορεί να πάρει πρωτοβουλίες και να ενταχθεί ως φορέας σε ευρωπαϊκά προγράμματα για κάθε είδους δραστηριότητες, που δυστυχώς η σημερινή δημοτική αρχή αδιαφόρησε παντελώς.

Eviaportal.:
Γιατί οι πολίτες της Χαλκίδας να επιλέξουν εσάς και «Γέφυρα Προόδου και Ελπίδας»;
Γιάννης Τριμίντζιος: Το πρόγραμμα του συνδυασμού μας απαντάει σε όλα τα μεγάλα και μικρά προβλήματα του νέου μεγάλου Δήμου. Με επικεφαλής τον Χρήστο Παγώνη, έχουμε την θέληση και τις λύσεις, μπορούμε να οδηγήσουμε τον Δήμο σε μία διαφορετική πορεία, για μια πόλη φιλική και ανθρώπινη που να την αγαπούν πρώτα απ' όλα οι κάτοικοί της και οι επισκέπτες της.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας