Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο υποψήφιος σύμβουλος για τον νέο Δήμο Χαλκίδας με το ΡΕΥΜΑ ΕΥΡΙΠΟΥ, Ρουμελιωτάκης Θοδωρής αναφέρει σε ανακοίνωσή του:
Θ.Ρουμελιωτάκης
Θ.Ρουμελιωτάκης

Καλούμαστε κάθε 4 χρόνια (μάλιστα με τον Καλλικράτη θα γίνεται κάθε πέντε) για να επιλέξουμε τις αρχές της πόλης όπου ζούμε.
Σε αυτήν την επιλογή μας πρέπει να απαντήσουμε τουλάχιστον στα εξής ερωτήματα :
Πότε ξαναρωτηθήκαμε σαν πολίτες αυτής της περιοχής ,μετά από τις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές για οποιαδήποτε απόφαση που επηρεάζει την ζωή μας ;
Ποιος είναι ο καταλληλότερος Δημοτικός συνδυασμός που θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα της περιοχής και θα δώσει λύσεις προς όφελος του κοινωνικού συνόλου και όχι υπέρ κάποιων λίγων πλουσίων που έχουν επωφεληθεί τα μέγιστα έως σήμερα ;
Πού φαίνεται το διακριτό σημείο της διαφοράς μεταξύ των υποψηφίων Δημοτικών συνδυασμών που τον ξεχωρίζει ως προς την ακεραιότητα των υποψηφίων τους και την μη ανάμιξη τους σε οποιανδήποτε <<βρώμικη>> υπόθεση ;
Πώς δεν θα μετανιώσω αργότερα για την ψήφο μου και αυτοί που θα ψηφίσω θα είναι μαχητές για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων μου για καλύτερη ποιότητα ζωής ;
Με όλα αυτά τα ερωτηματικά θα προσέλθουμε στις κάλπες, σε μια δύσκολη περίοδο για τον καθένα μας που δέχεται τα αποτελέσματα αυτής της απάνθρωπης νεοφιλελεύθερης πολιτικής του μνημονίου ,της τρόικας και των υπηρετών τους. για να διαλέξουμε και έως τότε θα πρέπει να τα έχουμε απαντήσει.
Η δημοτική κίνηση ΡΕΥΜΑ ΕΥΡΙΠΟΥ που συμμετέχει σε αυτές τις εκλογές για τον Δήμο Χαλκίδας με επικεφαλής τον Γιώργο Βλαχογεώργο έχει τις πιο πειστικές απαντήσεις αφού στο πρόγραμμα της βασική θέση είναι ότι πάντα σε όλες τις αποφάσεις της για θέματα που αφορούν τους πολίτες θα απευθύνεται σε αυτούς και θα αποφασίζουν μαζί.
Αυτός είναι ο καταλληλότερος συνδυασμός αφού από την προηγούμενη δράση υποψηφίων του και του επικεφαλής του στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Εύβοιας σε πολλά ζητήματα φάνηκε η κοινωνική και ταξική τους τοποθέτηση υπέρ των ασθενέστερων οικονομικά πολιτών και ταυτόχρονα με περιβαλλοντική ευαισθησία.
Εκεί σε αυτόν συνδυασμό βρίσκονται τα ικανότερα στελέχη που δεν έχουν <<λερωθεί>> από διασπάθιση δημόσιου χρήματος ,ούτε συμμετείχαν σε <<βρώμικες>> υποθέσεις. Οι υποψήφιοι του δεν βλέπουν στην τοπική αυτοδιοίκηση σαν μία ευκαιρία για να τα «κονομήσουν» ,ούτε απλά να δείχνουν την αντίθεση τους στα πάντα χωρίς προτάσεις.
Σίγουρα δεν θα μετανιώσεις για την ψήφο σου ψηφίζοντας ΡΕΥΜΑ ΕΥΡΙΠΟΥ αφού θα ξαναδείς όπως και έβλεπες έως τώρα ανθρώπους που είναι τώρα υποψήφιοι με τον συνδυασμό στην πρώτη γραμμή των αγώνων από οποιαδήποτε θέση.

 

 
Δημοφιλή σήμερα

Ανακοίνωση πέντε νέων υποψηφίων του συνδυασμού «Αλλάζουμε»

Ανακοίνωση πέντε νέων υποψηφίων του συνδυασμού «Αλλάζουμε»

17/1/2019
Πέντε νέα πρόσωπα προστίθενται στην ομάδα του συνδυασμού «Αλλάζουμε» με επικεφαλής την Έλενα Βάκα....
Επαναλειτουργεί η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Χαλκίδας

Επαναλειτουργεί η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Χαλκίδας

16/1/2019
Από την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 θα επαναλειτουργήσει ο χώρος της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Χαλκίδας....
Αποζημίωση σε καταναλωτή για ανεπιθύμητες κλήσεις προώθησης υπηρεσιών και προϊόντων

Αποζημίωση σε καταναλωτή για ανεπιθύμητες κλήσεις προώθησης υπηρεσιών και προϊόντων

17/1/2019
Ο ενάγων έλαβε με απόφαση του δικαστηρίου ποσό αποζημίωσης 3.000 ευρώ....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας