Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Συναντήσεις του Αυτοδιοικητικού Κινήματος, με εργαζόμενους και πολίτες της Φθιώτιδας:
ΛΑΡΚΟ, Τραγάνα, Αγ.Κων/νος, Οίτη-Σπερχειός –Μαλλιακός.

φωτό απο περιοδεία
φωτό απο περιοδεία

Σε μια ιδιαίτερα δημιουργική συνάντηση με εκπροσώπους των εργαζόμενων και τον διοικητικό δ/ντη της ΛΑΡΚΟ, είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε και από κοντά την οικτρή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει μια από τις μεγαλύτερες παραγωγικές δημόσιες επιχειρήσεις. Όπως όλοι κατήγγειλαν, η κακοδιαχείριση και η καταλήστευση της ΛΑΡΚΟ, είχε ως αποτέλεσμα την υπερχρέωση της επιχείρησης. Τα εργατικά δυστυχήματα και οι σοβαρές περιβαλλοντικές παραβάσεις μαζί με την ανυπαρξία οποιουδήποτε μέτρου για τον εκσυγχρονισμό της επιχείρησης, έχουν ως αποτέλεσμα την απαξίωση και τελικά την διάλυση και το ξεπούλημα της ΛΑΡΚΟ που αποτελεί μαζί με τα μεταλλείας της σημαντικό τμήμα του εθνικού πλούτου.

Με την επιτροπή κατοίκων κατά των διοδίων στην Τραγάνα ήταν η επόμενη συνάντηση αφού περάσαμε χωρίς να πληρώσουμε το ιδιωτικό χαράτσι που επιβάλλεται σε νέους σταθμούς διοδίων που διαρκώς πολλαπλασιάζονται.

Στον Άγ. Κωνσταντίνο συναντήσαμε τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου που μας εξέφρασε την αγανάκτηση όλων των κατοίκων του οικισμού για τις κακοτεχνίες στην ΠΑΘΕ που δημιουργούν διαρκή πλημμυρίδα φαινόμενα και καταστροφές καθώς και για την ανάγκη να κατασκευαστεί εκ νέου ο δρόμος του οικισμού που είχε μόλις πριν λίγα χρόνια κατασκευαστεί.

Τέλος με τον όμιλο Φίλων του Δάσους στη Λαμία, συζητήσαμε τα κρίσιμα προβλήματα στο ενιαίο σύστημα Οίτης -Σπερχειού –Μαλλιακού και τις μεγάλες ευθύνες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Φωκίδας για την διόγκωση των προβλημάτων αυτών.

Στις συναντήσεις συμμετείχαν:
Δέσποινα Σπανούδη υποψήφια περιφερειάρχισσα Στερεάς Ελλάδας
Βάσω Λέβα υποψήφια αντι περιφερειάρχισσα Φθιώτιδας
Κώστας Ντούτσικος, Χρήστος Πολύμερος, Τάκης Οικονόμου υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι και άλλα μέλη του Αυτοδιοικητικού Κινήματος Περιφέρειας Στερεάς

Tags:
Δημοφιλή σήμερα

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

4/6/2018
Η Συνάντηση του Σταύρου Ξαρχάκου με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ήταν τελικά, η συνάντηση που ζητούν όλοι και αυτήν την χρονιά! ...
Νέες θέσεις εργασίας σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

Νέες θέσεις εργασίας σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

13/6/2018
Το νέο φροντιστήριο Πουκαμισάς στον Ωρωπό αναζητά διδακτικό προσωπικό για άμεση πρόσληψη....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας