Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Ο Τάσος Γέραλης, μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Στερεάς Ελλάδας με ανακοίνωσή του τονίζει πως οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου είναι πρόκληση δημοκρατίας και προόδου, νίκη ανάπτυξης για τον τόπο μας.
Συγκεκριμένα επισημαίνει:

Τάσος Γέραλης
Τάσος Γέραλης

Στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου καλούμαστε να ψηφίσουμε για μια μεγάλη πρόκληση, έναν θεσμό που για πρώτη φόρα δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους της περιφέρειας να σχεδιάσουν μόνοι τους το μέλλον του τόπου τους, έχουμε μια ιστορική ευκαιρία να αλλάξουμε κατεύθυνση και να πάρουμε μια για πάντα το δρόμο που οδηγεί μπροστά.
Οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για τους υποψήφιους που επέλεξε για τους Δήμους της Εύβοιας και τους υπόλοιπους Νομούς της Στερεάς και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, πέρα από τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν κατά τις διαδικασίες, εστιάζονται στην προσπάθεια για το τρίπτυχο Καινοτομία - Ποιότητα σε όλες μας τις δράσεις- Πράσινη Ανάπτυξη. Οι υποψήφιοι του μπορούν να θέσουν τα θεμέλια για μια νέα διοίκηση που θα λειτουργεί με διαφάνεια και σεβασμό στο δημόσιο χρήμα. Να γίνουν οι Δήμοι της Εύβοιας, της Βοιωτίας, της Φθιώτιδας, της Φωκίδας της Ευριτανίας, η Στερεά Ελλάδα ατμομηχανή της ανάπτυξης για όλη τη χώρα. Η περιοχή μας πρέπει να κατακτήσει την θέση που της αξίζει στην Ελλάδα και στην Ευρώπη των περιφερειών.

Οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ δεν κρύβουν σε αντίθεση με άλλους που αρέσκονται σε πολλαπλές μεταμφιέσεις, την πολιτική τους τοποθέτηση. Για τους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ το ουσιαστικό είναι n πρόκληση της ισχυρής περιφερειακής αυτοδιοίκησης και πιστεύουν πως μπορούν να την υλοποιήσουν αυτοί που εμπιστεύονται τις τοπικές δυνάμεις και τις δυνατότητές τους και όχι αυτοί που μεμψιμοιρούν. Ανήκουν στην παράταξη που προχώρησε μέσα σε λίγους μήνες στο να γίνει πράξη το όραμα για αιρετή περιφερειακή αυτοδιοίκηση, έξω από την διεκπεραιωτική λογική της νομαρχίας. Ανήκουν σ' αυτούς που πρωτοστατούν για να δοθούν ουσιαστικές αρμοδιότητες στην Περιφέρεια.

Οι πολίτες της Στερεάς ανεξάρτητα από κομματική τοποθέτηση δηλώνουν σε κάθε ευκαιρία ότι συστρατεύονται στον αγώνα μας για να αφήσουμε πίσω τις παθογένειες, την αδιαφάνεια και την αναποτελεσματικότητα του παρελθόντος. Συστρατεύονται με τους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ, για να πορευθούμε όλοι μαζί σε ένα νέο πρότυπο σχεδιασμό, με διάφανη άσκηση πολιτικής, με αναπτυξιακή προοπτική. Η συνεχής δυναμική που δημιουργείται από τις θέσεις και το πρόγραμμά τους, φέρνει την αλλαγή. Οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι άλλο n αναγνωρισιμότητα μέσα από κακόγουστα show και παραστάσεις και άλλο n συγκροτημένη πρόταση ανάπτυξης για τα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας. Κατανοούν τη διαφορά το να είσαι ευχάριστος και διασκεδαστικός, από το να είσαι χρήσιμος για τον τόπο.

Επιλέγουμε αυτούς που είναι καλύτεροι να διαχειριστούν τις τύχες, της ισχυρής αιρετής Αυτοδιοίκησης. Γυρνάμε την πλάτη στη λογική των κολλητών και κουμπάρων. Με τους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ στους Δήμους και στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προχωράμε σε μια αναπτυξιακή πορεία, για ένα καλύτερο και ασφαλέστερο μέλλον για τον τόπο, για μια Εύβοια και Στερεά ισχυρή.
Η πρόκληση είναι μεγάλη αλλά…
οι δυνατότητες της περιοχής μας, οι δυνατότητές μας...ακόμη μεγαλύτερες.
Στις 7 Νοεμβρίου ψηφίζουμε τους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ για..
Νίκη ανάπτυξης για τον τόπο μας.
Νίκη προοπτικής για τους πολίτες.

 
Δημοφιλή σήμερα

2 Δημοτικά Σχολεία στην Εύβοια αποκτούν τάξεις για προσφυγόπουλα

2 Δημοτικά Σχολεία στην Εύβοια αποκτούν τάξεις για προσφυγόπουλα

19/10/2018
Τάξεις υποδοχής μαθητών, θα έχουν από φέτος το 13ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ιστιαίας....
Το Campus Bus στη Χαλκίδα και σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου

Το Campus Bus στη Χαλκίδα και σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου

19/10/2018
Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ενίσχυσης εύρεσης εργασίας Ενηλίκων, θα βρίσκεται στη Χαλκίδα και σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018, στο ...
Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Κέντρο Κοινότητας Σκύρου

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Κέντρο Κοινότητας Σκύρου

19/10/2018
Tο Κέντρο Κοινότητας Σκύρου λειτουργεί για την υποδοχή, εξυπηρέτηση και διασύνδεση των πολιτών που έχουν αυξημένες ανάγκες κοινωνικής προστασί...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας