Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Εύβοιας του “Αυτοδιοικητικού κινήματος περιφέρειας Στερεάς” στο Αλιβέρι.
Οι υποψήφιοι Εύβοιας του Αυτοδιοικητικού Κινήματος
Οι υποψήφιοι Εύβοιας του Αυτοδιοικητικού Κινήματος

Παρά τις εξαιρετικά κακές καιρικές συνθήκες, η παρουσίαση των υποψηφίων της Εύβοιας του “Αυτοδιοικητικού κινήματος περιφέρειας Στερεάς” έγινε με επιτυχία, στο Αλιβέρι, την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, με την παρουσία της υποψήφιας περιφερειάρχισσας Δέσποινας Σπανούδη. Στην εκδήλωση μίλησε, επίσης, και η υποψήφια αντιπεριφερειάρχισσα Εύβοιας Δέσποινα Μαρίνου.

Στην ομιλία της η Δέσποινα Σπανούδη τόνισε τα βασικά χαρακτηριστικά της κίνησής μας, ως δημιούργημα των καιρών και της ανάγκης να εκφραστούν, και στο επίπεδο της περιφερειακής αυτοδιοίκησης, τα κινήματα και οι κοινωνίες των πολιτών. Η δημιουργία του “Αυτοδιοικητικού κινήματος” έγινε από ενεργούς πολίτες, στους αγώνες του λαού μας τα προηγούμενα χρόνια για τα προβλήματα της περιφέρειας, οι οποίοι παραμέρισαν τις επιμέρους διαφορές τους και με άμεσες και διάφανες δημοκρατικές διαδικασίες, ανέδειξαν τους υποψηφίους και συγκρότησαν το ψηφοδέλτιό μας. Σε κάθε περίπτωση, τόνισε, “εμείς θα είμαστε παρόντες και μετά τις 7 Νοεμβρίου, στους καθημερινούς αγώνες των πολιτών για μια καλύτερη κοινωνία”.

Από την πλευρά της, η υποψήφια αντιπεριφερειάρχισσα Δέσποινα Μαρίνου, τόνισε το συμβολικό χαρακτήρα της επιλογής του Αλιβερίου, για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Εύβοιας. Το Αλιβέρι αποτέλεσε τα προηγούμενα χρόνια ένα μικρό σύμβολο των αγώνων των πολιτών κατά του λιθάνθρακα, κατά της καύσης του RDF, καθώς και για μια σειρά άλλα μικρά και μεγάλα προβλήματα της περιοχής μας και, ειδικά, του νομού της Εύβοιας.

Στο τέλος της εκδήλωσης παρουσιάσθηκαν οι υποψήφιοι της περιφερειακής ενότητας της Εύβοιας, όπως και το πρόγραμμα της προεκλογικής δραστηριότητας για τις επόμενες μέρες μέχρι τις εκλογές. Οι υποψήφιοι και οι φίλοι του “Αυτοδιοικητικού κινήματος” επαναβεβαίωσαν την απόφασή τους να εντείνουν τις προσπάθειές τους, ώστε το μήνυμά του να φτάσει σε όσο γίνεται περισσότερους πολίτες της Εύβοιας.

 


 
Δημοφιλή σήμερα

Στην εορτή της Αγίας Σοφίας στην Ξηρόβρυση ο Δήμαρχος Χαλκιδέων με αντιπροσωπεία του Δήμου

Στην εορτή της Αγίας Σοφίας στην Ξηρόβρυση ο Δήμαρχος Χαλκιδέων με αντιπροσωπεία του Δήμου

17/9/2018
Πανηγυρίζει σήμερα Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 ο Ιερός Ναός Αγίας Σοφί...
Εθελοντισμός καθαρισμός βυθού και ακτής στην Παραλία Αυλίδος

Εθελοντισμός καθαρισμός βυθού και ακτής στην Παραλία Αυλίδος

18/9/2018
Με το σύνθημα κάνε το καλό βγάλ' το από το γιαλό, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί Εθελοντισμός καθαρισμός βυθού...
Επιστρέφει ανανεωμένος ο Home Radio 89.1

Επιστρέφει ανανεωμένος ο Home Radio 89.1

17/9/2018
Ο Home Radio 89.1, ο σταθμός που τα τελευταία χρόνια κάνει τη διαφορά στα ερτζιανά της Χαλκίδας ξεκινάει τις εκπομπές του στις 24 Σεπτεμβρίου 2018....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας