Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Σχετικά με την περιοδεία του Υφ. Μεταφορών, Υποδομών & Δικτύων κ. Μαγκριώτη παραμονές των Αυτοδιοικητικών Εκλογών στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Συνδυασμός «ΜΑΖΙ για τη Στερεά Ελλάδα της Ανάπτυξης», προβαίνει στο εξής σχόλιο:

«Λίγες μέρες πριν τις εκλογές περιοδεύει στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ο Υφυπουργός Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων Γιάννης Μαγκριώτη, υποσχόμενος έργα παντού, μιλώντας για την κατά προτεραιότητα χρηματοδότησή τους, όπως στον άξονα Λαμίας – Καρπενησίου και στις παρακάμψεις Χαλκίδας, Βασιλικών και Αμαρύνθου στην Εύβοια.
Μπορεί, κύριε Υπουργέ, «κανείς να μην έχασε τάζοντας», αλλά είναι απίστευτο, ένα χρόνο μόλις από την ανεπανάληπτη δήλωση του πρωθυπουργού ότι «υπάρχουν λεφτά», να υπόσχεστε κι εσείς με τον ίδιο τρόπο, στους Ευβοιώτες και τους Ευρυτάνες, ότι για τα μεγάλα έργα που τους «καίνε», «υπάρχουν λεφτά», παρά το ότι, τα ήδη εν εξελίξει έργα, έχουν σταματήσει, στο χρόνο ανάληψης των καθηκόντων σας, λόγω έλλειψης χρημάτων, όπως δηλώσατε.
Είναι προφανές ότι και οι προεκλογικές αυτές υποσχέσεις σας στις αυτοδιοικητικές εκλογές, είναι όμοιες με τις προεκλογικές υποσχέσεις του πρωθυπουργού, στις εθνικές εκλογές.
Είναι θεμιτό να έχετε αναλάβει την αποστολή να ενισχύσετε την υποψηφιότητα του ΠΑΣΟΚ για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, αλλά οι μέθοδοι και η παλαιοκομματική τακτική σας, είναι βέβαιο ότι θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα, απ’ αυτά που επιδιώκετε.
Μετά τις Αυτοδιοκητικές Εκλογές είστε ευπρόσδεκτος, να συζητήσουμε για τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που έχει ανάγκη η Περιφέρεια, όπως ήσασταν ευπρόσδεκτος και πριν αρχίσει η προεκλογική περίοδο, επί δέκα μήνες που κατέχετε τη θέση αυτή, διάστημα στο οποίο δεν κάνατε τίποτα απολύτως, για τη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος …»

 
Δημοφιλή σήμερα

Στην εορτή της Αγίας Σοφίας στην Ξηρόβρυση ο Δήμαρχος Χαλκιδέων με αντιπροσωπεία του Δήμου

Στην εορτή της Αγίας Σοφίας στην Ξηρόβρυση ο Δήμαρχος Χαλκιδέων με αντιπροσωπεία του Δήμου

17/9/2018
Πανηγυρίζει σήμερα Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 ο Ιερός Ναός Αγίας Σοφί...
Εθελοντισμός καθαρισμός βυθού και ακτής στην Παραλία Αυλίδος

Εθελοντισμός καθαρισμός βυθού και ακτής στην Παραλία Αυλίδος

18/9/2018
Με το σύνθημα κάνε το καλό βγάλ' το από το γιαλό, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί Εθελοντισμός καθαρισμός βυθού...
Επιστρέφει ανανεωμένος ο Home Radio 89.1

Επιστρέφει ανανεωμένος ο Home Radio 89.1

17/9/2018
Ο Home Radio 89.1, ο σταθμός που τα τελευταία χρόνια κάνει τη διαφορά στα ερτζιανά της Χαλκίδας ξεκινάει τις εκπομπές του στις 24 Σεπτεμβρίου 2018....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας