Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

«Σας ζητώ να πορευτείτε ΜΑΖΙ μας…».
Ο Θανάσης Χειμάρας ζήτησε την στήριξη των πολιτών της Ευρυτανίας, χαιρετίζοντας την ομιλία του Υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Κοντογεώργου.

Στο Καρπενήσι
Στο Καρπενήσι

Ο Θανάσης Χειμάρας, Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας με το Συνδυασμό «ΜΑΖΙ για τη Στερεά Ελλάδα της Ανάπτυξης», έδωσε το παρόν στην κεντρική ομιλία του Υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Κοντογεώργου, και κάλεσε τους πολίτες της Ευρυτανίας να στηρίξουν την προσπάθεια που ανέλαβαν, στο νέο θεσμό της αιρετής Περιφέρειας.
Χαρακτηριστικά ο Θανάσης Χειμάρας στο χαιρετισμό του ανέφερε σχετικά:
«Πάντα πίστευα και θεωρούσα ότι ο Νομός Ευρυτανίας και ο Νομός Φθιώτιδας, αποτελούν μία ενότητα. Τους ενώνουν πολλά και πάνω από όλα, τους έχουν ενώσει οι άνθρωποι. Από κοινού με τον Κώστα Κοντογεώργο αποφασίσαμε να διανύσουμε την πορεία αυτή, στο νέο θεσμό της αιρετής Περιφέρειας, ένα θεσμό που και οι δυο μας οραματιστήκαμε. Είμαι εδώ να σας ζητήσω να πορευτείτε και εσείς μαζί μας στη νέα πρόκληση για τη Στερεά Ελλάδα…»

Στη συνέχεια παρατίθεται ο χαιρετισμός του Θανάση Χειμάρα στο Καρπενήσι:
«Φίλες και Φίλοι
Πάντα πίστευα και θεωρούσα ότι ο Νομός Ευρυτανίας και ο Νομός Φθιώτιδας, αποτελούν μία ενότητα. Τους ενώνουν πολλά και πάνω από όλα, τους έχουν ενώσει οι άνθρωποι.
Ο αείμνηστος Παύλος Μπακογιάννης, με το μεγαλόπνοο σχέδιό του για την Ευρυτανία, το οποίο κάποιοι, δεν του επέτρεψαν να δεί να υλοποιείται, η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία, ως βουλευτής του Νομού έδωσε βήματα ανάπτυξης σ’ αυτόν και οι διάδοχοί τους, όλοι, συνέδεαν την ανάπτυξη του Νομού, με τη παράλληλη ανάπτυξη της Φθιώτιδας.
Ο ευλογημένος αυτός τόπος είχε την τύχη να έχει και ένα πετυχημένο Νομάρχη. Το Νομάρχη Ευρυτανίας και προσωπικό μου φίλο Κώστα Κοντογεώργο.
Με το Κώστα Κοντογεώργο συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια που είμαι Νομάρχης Φθιώτιδας, γνωρίσαμε ο ένας τον άλλο, μέσα από την συνεργασία μας αυτή και πάντοτε, είτε στο Περιφερειακό Συμβούλιο είτε στην ΕΝΑΕ, αντιμετωπίζαμε από κοινού τα μεγάλα προβλήματα των δύο Νομών.
Από κοινού με το Κώστα αποφασίσαμε να διανύσουμε και τη πορεία αυτή, στο νέο θεσμό της αιρετής Περιφέρειας, ένα θεσμό που και οι δυο μας οραματιστήκαμε.
Είμαι εδώ να σας ζητήσω να πορευτείτε και εσείς μαζί μας στη νέα πρόκληση για τη Στερεά Ελλάδα, ως τελευταία ευκαιρία για την περιφερειακή της ανάπτυξη.
Μαζί με τον Κώστα Κοντογεώργο, τον Αντιπεριφερειάρχη μας και τους λοιπούς συνεργάτες μας συντάξαμε ένα πρόγραμμα δράσης για την Ευρυτανία, όπως και για κάθε νομό της περιφέρειάς μας, το οποίο θέτουμε υπόψη σας και για το οποίο είχατε την ευκαιρία να γνωρίσετε στη προεκλογική περίοδο.
Αποτελεί στοίχημα για εμάς:
Η κατασκευή του οριζόντιου οδικού άξονα Λαμία – Καρπενήσι – Αγρίνιο (ΛΑΚΑ) για την ένωση των αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ – ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ και η κατασκευή μία σειράς λοιπών οδικών αξόνων όπως και η οδική διασύνδεση των ορεινών όγκων Δυτικής Φθιώτιδας – Ευρυτανίας – Φωκίδας για την ανάπτυξη ειδικών μορφών τουρισμού.
Η αναβάθμιση και εμπλουτισμός του τουριστικού προϊόντος της περιοχής και η διασύνδεση του με όμορες περιοχές για την επίτευξη δωδεκάμηνης τουριστικής περιόδου.
Και μία σειρά άλλων έργων τα οποία αναλυτικά περιλαμβάνονται στο πρόγραμμά μας και θα σας τα παρουσιάσει ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης μας.
Αφού λοιπόν σας ευχαριστήσω για τη σημερινή σας παρουσία, θα δώσω το λόγο στον αυριανό Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας Κώστα Κοντογεώργο, για τη προεκλογική του ομιλία.
Δημοφιλή σήμερα

Η ταινία «Οι απίθανοι 2» σε 3D στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «Οι απίθανοι 2» σε 3D στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

17/6/2018
Η ταινία «Οι απίθανοι 2» σε 3D έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone, από την Πέμπτη 21 έως και την Κυριακή 24 Ιουν...
Το Θέατρο Χαλκίδας παρουσιάζει την «Ελένη» του Ευρυπίδη

Το Θέατρο Χαλκίδας παρουσιάζει την «Ελένη» του Ευρυπίδη

23/6/2018
Το Θέατρο Χαλκίδας στο πλαίσιο του bio-Mechanical Festival 2018 παρουσιάζει την τραγωδία του Ευριπίδη Ελένη σε σκηνοθεσία Γιάννη Κατσάνου, σ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας